Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ


Μια φτωχιά γυναίκα περνούσε κάποτε δίπλα από ένα αμπέλι γεμάτο σταφύλια. Σταμάτησε και κοιτούσε τα κατάφορτα κλήματα και καθώς ήταν πεινασμένη, συλλογίστηκε:
- Πώς θα ήθελα να είχα ένα τσαμπί απ’ αυτά!
Εκείνη τη στιγμή περνά ο νοικοκύρης του αμπελιού, τη χαιρετά και της λέει:
- Κυρά, θέλεις λίγο σταφύλι;
Στην καταφατική απάντηση της, χάθηκε μέσα στο αμπέλι για να κόψει.
Η γυναίκα περίμενε. Πέντε, δέκα λεπτά, ένα τέταρτο πέρασε, χωρίς ο αμπελουργός να φανεί. Βαρέθηκε, λοιπόν, να περιμένει και με την ιδέα πως ο άνθρωπος την είχε ξεχάσει, ξεκίνησε να φύγει.
Μα, να! Την ίδια στιγμή, φορτωμένος ένα πανέρι με διαλεκτά σταφύλια, φαίνεται μπροστά της και της λέει χαμογελώντας:
- Να με συμπαθάς που άργησα. Μα ήθελα να σου διαλέξω από τα καλύτερα!


Η απλή αυτή ιστοριούλα, κρύβει μέσα της ένα μεγάλο μάθημα. Πολλές φορές, στην προσευχή μας, ζητάμε από τον Κύριο κάτι. Μη παίρνοντας όμως άμεση απάντηση, νομίζουμε πως ο Θεός αδιαφορεί για μας. Αλλά μετά από λίγο καιρό, η απάντηση Του έρχεται, πλούσια και ευλογημένη, όσο δεν μπορούμε να φανταστούμε. Τότε μας πιάνει ντροπή για την ολιγοπιστία μας!


Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΩΝ ΕΥΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΙ!

πηγή  http://ourania-melodia.blogspot.gr/