Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 15/12/2014

017
Στο νησί της Ρόδου, χρόνια τώρα τιμάται Η Παναγία Τσαμπίκα η Μεγαλόχαρη ιδιαίτερα από άτεκνες γυναίκες.
Αυτό γιατί χάρη στη Πίστη τους και φορώντας τη Ζώνη Της Παναγίας όλες απέκτησαν μωρό. Η δύναμη Της τεράστια, το άκουσμα Της παγκόσμιο. Γυναίκες ακόμα και από το εξωτερικό πίστεψαν στο Όνομα Της, άκουσαν το κάλεσμα Της, φόρεσαν τη Ζώνη Της και ένα μήνα αργότερα είχαν έναν άγγελο στα

σπλάχνα τους να μεγαλώνει, έναν άγγελο που πρόσπαθούσαν αρκετό καιρό να αποκτήσουν! 
 
Ζεύγαρια, εκτός Ρόδου, λοιπόν που δυστύχως δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδάκι επικοινωνούν μαζί μας και προμηθεύονται δωρεάν τη Ζώνη Της Παναγίας, όπως έκανε πριν 2 μήνες η φίλη μας Δήμητρα!
Μεσημέρι 23 Οκτωβρίου δεχτήκαμε μήνυμα από τη Δήμητρα, η οποία μας ζήτησε να της αποστείλουμε ταχυδρομικά μια Ζώνη για προσωπική της χρήση. Έτσι και έγινε.
0001
Στις 6 Νοεμβρίου η Δήμητρα παρέλαβε την Ζώνη της και μας τηλεφώνησε να της πούμε λεπτομερώς τις οδηγίες! Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες σήμερα ένα μήνα αργότερα λάβαμε μήνυμα από την Δήμητρα για το Θαύμα Της Παναγίας Μας.Οι εξετάσεις της βγήκαν θετικές, συγκεκριμένα η χοριακή της, όπως μας γράφει όλο ευτύχια!
0002
0004
“Άλλο ένα θαύμα, άλλη μια ζωούλα θα έρθει στον κόσμο χάρη στην Παναγία Μας!!
0003
Να ευχαριστήσουμε θερμά την Δήμητρα μας για την Πίστη της και να της ευχηθούμε ολόψυχα Καλή λευτεριά!!
http://panagiamegalohari.gr