Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Θαύμα στην Φρεγάτα Θεμιστοκλής με εικόνα της Παναγίας. (Φωτό)


Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 17 Οκτ. 2016 στην φρεγάτα Θεμιστοκλής. Δεν υπήρξαν τραυματίες ή σοβαρές ζημιές, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 10 το πρωί, ενώ η φρεγάτα βρισκόταν εν όρμω στο ναύσταθμο Σαλαμίνας. Η φωτιά περιορίστηκε στους χώρους του μαγειρείου και χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά μέχρι την πλήρη κατάσβεσή της από το άγημα πυρασφάλειας της φρεγάτας Θεμιστοκλής.


Πιθανόν ομως να ξέχασαν να ενημερώσουν οτι έλαβε χώρα ενα θαύμα..!! Η φωτογραφία ειναι απο το χωρο της φωτιάς.. Το ΓΕΝ όμως δεν το ανακοίνωσε.

Η Εικόνα της Παναγίας είναι χάρτινη και είναι κολλημένη πάνω σε ξύλινο κάδρο, χωρίς τζάμι κι όμως, η εικόνα της Παναγίας μας έμεινε άθικτη χωρίς να πάθει το παραμικρό..!! Το πλήρωμα της φρεγάτας μιλάει για Θαύμα.


Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας έστειλε την φωτογραφία.

Για μια φορά ακόμη η Παναγία μας καταδεικνύει οτι ειναι με το Έθνος μας ( όπως και το 40'), ακόμα και στους καιρούς που έχουμε ξεφύγει όλοι μας.. Για αυτο Έλληνες μην λυγίσετε..!! Μην αγχώνεστε..!!Ολα θα πάνε καλα.. Υπομονη, ΑΡΕΤΗ και Τόλμη και η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ειναι κοντά ...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ...ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ....

Ελλάς: Η χώρα του φωτός