Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΟΔΑΥΓΗΣ SOS "
Άμεση έκκληση για ακόμα μία φορά κάνει ο σύλλογος "ΡΟΔΑΥΓΗ" για το μικρό μας 12χρονο Ροδιτόπουλο Βαγγέλη. Έπειτα από επικοινωνία με τη μητέρα στα γραφεία της Ροδαυγής, ενημερωθήκαμε ότι ο μικρός Βαγγελάκης πρέπει να κάνει άμεσα Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει συμβατός δότης. Καλούμε όλο τον κόσμο που είναι από 18-45 ετών να γίνουν Δότες Μυελού των Οστών για τη σωτηρία του μικρού μας Ροδιτόπουλου. Η δειγματοληψία γίνεται δίνοντας μόνο λίγο σάλιο και γράφοντας μία αίτηση. Θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στις 1 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη από τις 08:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι. Αν βρεθούμε και είμαστε συμβατοί δίνουμε λίγο μόνο αίμα. Στο πλευρό της όλης προσπάθειας είναι το Τμήμα της Αιμοδοσίας και η Κοινωνική Υπηρεσία του Γ.Ν.Ρ , καθώς και οι συλλόγοι Φλόγα και Μαζί με Δύναμη για τη Ζωή.

ΠΡΟΣΟΧΉ : Όσοι έχουν γίνει Δότες στο παρελθόν και έχουν λάβει απάντηση καταχώρησης εντός 6 μηνών δε χρειάζεται να ξαναγίνουν. Αν όμως δεν έχουν λάβει καλύτερα να το επαναλάβουν.
ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΣ !!