Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Η 27χρονη Διονυσία έχει όγκο στον εγκέφαλο και χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια μας για να ζήσει




Είναι αλήθεια πως η ζωή πολλές φορές παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια. Και τα «παίζει» σε ανθρώπους νέους και γεμάτους με όρεξη για ζωή. Μια ασθένεια είναι αρκετή για να τους κλέψει το χαμόγελο και για να τους αλλάξει τη κοσμοθεωρία.
Όσο μακριά και αν μας φαίνονται αυτές οι ιστορίες είναι μια πραγματικότητα. Σε οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να «χτυπήσει» την πόρτα σε όλους μας. Όπως το έκανε και στην 27χρονη Διονυσία, η οποία δίνει μια πολύ σκληρή «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή. Συγκεκριμένα, διαγνωστηκε με όγκο στο αριστερό τμήμα του εγκεφάλου. Το νεαρό κορίτσι χρειάζεται να χειρουργηθεί άμεσα σε κλινική του εξωτερικού, όμως όπως αντιλαμβάνεστε το χρηματικό ποσό που πρέπει να πληρώσει είναι πολύ μεγάλο. Τόσο η ίδια, όσο και η οικογένεια της δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν. Συνεπώς, μέσα από μια επιστολή ζητάει τη βοήθεια μας.

 «Με λένε Διονυσία και είμαι 27 ετών. Τον Νοέμβριο του 2017 διαγνώσθηκα με όγκο στο αριστερό τμήμα του εγκεφάλου. Για την αφαίρεση του όγκου πρέπει να χειρουργηθώ σε νευροχειρουργική κλινική του εξωτερικού στις 6 Αυγούστου 2018. Για να ανταπεξέλθω στα έξοδα της επέμβασης, θα ανοιχθεί ερανικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και με κάθε βοήθεια η ελπίδα μου για τη θεραπεία μου μεγαλώνει. Για να γίνω καλά και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου που άφησα στη μέση, για να μεγαλώσω και να γεράσω, για να κάνω οικογένεια και παιδιά, για να ΖΗΣΩ. Για τον αριθμό του ερανικού λογαριασμού θα ενημερώσω εντός των επομένων ημερών. Σας ευχαριστώ από καρδιάς» έγραψε χαρακτηριστικά η Διονυσία.


Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να το κάνει καταθέτοντας το χρηματικό ποσό της επιθυμίας του στον πιο κάτω λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345/005158-60
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR8301103450000034500515860
πηγη