Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Η εορτή του Αγίου Φανουρίου

Την 27η Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, καθ’ ήν εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου, Προστάτου της νήσου Ρόδου, θα τελεσθεί εν τω ομωνύμω Ιερώ Ναώ εις παλαιάν πόλιν Ρόδου, αφ’ εσπέρας Τρίτη και περί ώραν 7ην μ.μ. ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετά το πέρας του οποίου θα ακολουθήσει η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Αγίου την δε πρωίαν της Τετάρτης Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Των Ιερών Ακολουθιών θα προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος.  Προαγόμεθα όθεν να παρακαλέσωμεν υμάς, όπως ευαρεστούμενοι παραστείτε εις τας ανωτέρω λατρευτικάς εκδηλώσεις εις τιμήν και μνήμην Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου.

Εν Ρόδω τη 19η Αυγούστου 2014

Διά το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον

Ο πρόεδρος
π. Διονύσιος Τσαλούπης