Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Η Βασίλισσα ουρανού και γης.Αγαπημένα μου παιδιά του λατρευτού Υιού μου με πόση αγωνία μητρική σας κλείνω στην καρδιά μουκάθε φορά που ο πονηρός με δόλο σας πληγώνεικαι την γλυκιά καρδούλα σας ύπουλα σκλαβώνει.

Είμαι εγώ η ουράνια Μανούλα σας που όλους σας αγαπάω και στην μητρική μου την καρδιά σαν
πολυαγαπημένα μου μωρά κρατάω.

Αν θέλετε κρινάκια μου ειρηνικά να ζείτεκαι την πρόσκαιρη αυτή ζωή ευτυχισμένα να χαρείτεαφήστε την ψυχούλα σας τον Γιο μου να ακολουθήσεικαι από τα βάθη της καρδιάς θερμά να αγαπήσει.

Κρύψτε Τον στην καρδούλα σας σαν πολύτιμο θησαυρό και κει μιλάτε Του συνέχεια σαν να ήτανε μωρό.Κάνετε ότι έκανα στο γλυκό μου βρέφος Ιησού όταν με χάδια άπειρης αγάπης και στοργής έκλεινα μες τη μητρική μου την καρδιά τον ίδιο τον Θεό.

Τίποτα δεν φοβάται παιδιά μου πιο πολύ ο σατανάςαπό εκείνη την απλή καρδιά, που σαν μητέρα στοργική κλείνει με σεβασμό πολύ και λατρευτή αγάπη μητρικήτον γλυκύτατο Υιό μου και Θεό σαν βασιλιά.

Ο ίδιος ο Υιός μου, εκ μέρους της ψυχούλας θα πολεμά εκείνης που με θεϊκό έρωτα και λατρεία θα Τον αγαπά.Τότε ο σατανάς με τρόμο θα θέλει να φεύγει βιαστικά αφού θα τον καίει δυνατά της απλής ψυχής η αγάπη σαν φωτιά.