Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΒΑΓΙΑΝΑΚΗΣ Τα τρία βασίλεια πριν τον αντίχριστο

ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ (π. Ελπιδίου, προς τα πνευματικά του παιδιά)



Τα τρία βασίλεια πριν τον αντίχριστο

Για δεύτερη φορά, αγαπημένα μου πνευματικά παιδιά και φίλοι, επανέρχομαι για να επαναλάβω ακόμα πιο ικετευτικά να φτιάξετε και να μεγαλώσετε την αλυσίδα προσευχής σας για την Ελλάδα μας και τον κόσμο. Απευθύνομαι σε σας που μπορείτε να αφουγκραστείτε τα πονηρά σχέδια του σατανά, που μέσα από την ελεγχόμενη απ’ αυτόν πενταρχία του σκότους ετοιμάζουν τον όλεθρο της ανθρωπότητας για την έλευση του αγαπημένου τους σατανικού Μεσσία.

Ζητώ τη συμμετοχή όλων σας σε έντονη καρδιακή προσευχή, σαν τη μόνη αποδεδειγμένη λύση από τον Ουρανό, για την αποδυνάμωση ή και ακόμα την ματαίωση πολλών δυνατοτήτων και ενεργειών των προδρομικών εωσφορικών αποφάσεων για τον γήινο παγκόσμιο όλεθρο.

Όλος ο κόσμος πριν έρθει η στιγμή να δει το «βδέλυγμα της ερημώσεως» θα περάσει από τρεις διαδοχικές φάσεις με συντελεστές τα τελευταία τρία μεγάλα βασίλεια του κόσμου. Βασίλεια με σύντομες βασιλείες αλλά μοναδικές σε καταστροφική δύναμη και επιβολή.


Τα τρία αυτά βασίλεια θα είναι:

1)      Το βασίλειο της Αρκούδας

2)      Το βασίλειο του Δράκου και

3)      Το βασίλειο του Φιδιού.




Το βασίλειο της Αρκούδας


Στο βασίλειο της Αρκούδας, που θα ηγείται η Ρωσία και θα την ακολουθούν μερικά ισχυρά κράτη με μεγάλη δύναμη σε οικονομία και στρατό, θα επιχειρηθεί η αλλαγή συνόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από πολέμους ή καθοδηγούμενες διπλωματικές συγχωνεύσεις κρατιδίων.

Η έντεχνη και προγραμματισμένη σύγκρουση των υπερδυνάμεων, μέσα από την πονηρή διπλωματία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής, που θα ωθήσουν κάποια κράτη  να συγκρουστούν ή δόλια να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην επέλαση της Αρκούδας θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Με ακαριαία χτυπήματα της Ρωσίας θα δουν οι ανόητοι αρχηγοί αυτών των κρατών, που πείστηκαν από εκείνους που δήθεν είναι σύμμαχοι τους αλλά με πονηριά τους χρησιμοποιούν για τα δικά τους σχέδια, την ολοκληρωτική καταστροφή των εθνών τους. Είναι τότε που κάποια κράτη θα σβήσουν από το χάρτη.

Μην επαναπαύεστε κράτη του βορά στη φαινομενική οικονομική σας ευμάρεια και την δήθεν ουδέτερη σχέση σας από τις ήδη σχεδιασμένες πολεμικές συγκρούσεις. Η ανοησία των ηγετών σας να πειστούν από εκείνους που σας χρησιμοποιούν θα είναι η αιτία της καταστροφής σας. Μιας καταστροφής, τέτοιας έκτασης, που μόνο έκπληξη, τρόμο και παγκόσμιο φόβο θα προκαλέσει για το επόμενο στάδιο.

Κράτη του βορά, Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, αφήσατε την καρδιά σας να φύγει από τον αληθινό Θεό, που μόνο στα χείλη τον ονοματίζετε και μείνατε πνευματικά ανοχύρωτοι. Αφήσατε την πατρική αγκαλιά και στοργή του αληθινού Θεού που σας σκέπαζε και οπλίσατε, με την αδιαφορία σας στην ύπαρξη Του, το όπλο του μισάνθρωπου σατανά να σας πληγώσει. Αν επιστρέψετε πίσω στη φιλάνθρωπη καρδιά του ευσπλαχνικού Θεού, με την αληθινή μετάνοια, δεν θα έχετε τίποτε να φοβηθείτε. Αν πάλι αδιαφορήσετε ή κοροϊδέψετε την θεϊκή Του πρόσκληση και θελήσετε μόνοι σας να προχωράτε, εκτεθειμένοι στις  πονηριές του σατανά, τότε σύντομα ταπεινωμένοι θα διαπιστώσετε πόσο σας στοίχησε η ανόητη επιλογή σας. Το βασίλειο της Αρκούδας μόλις το πειράξετε είναι έτοιμο να σας συντρίψει. Κάποια από σας ανεπανόρθωτα.

Ουκρανία, δεν βλέπεις πως το πλήθος των αγίων σου, των μαρτυρικών οσίων σου, κλαίει και προσεύχεται για σένα; Αμφισβήτησες την αληθινή πίστη σου, αφήνοντας βέβηλα την υποκριτική Ουνία της Φράγκικης δυναστείας να σε διχάσει. Δεν θέλησες να γαληνέψεις στα γάργαρα νερά της ορθόδοξης πίστης, που η αγιασμένη ζωή πλήθος οσίων και αγίων ευλόγησαν τα χώματα σου, και τώρα στέκεται από πάνω σου ο πραγματικός εχθρός κάθε ανθρώπου για να σε πληγώσει θανάσιμα. Αν μπορούσες να δεις πόσο πονούνε για σένα οι άγιοι σου και πόσο ικετεύουν τον Θεό να σε σπλαχνιστεί, τώρα θα γονάτιζες μαζί τους και θα ικέτευες μετανοημένη και ταπεινωμένη για τη λύτρωση σου.

Δεν θα πάψω να πιστεύω πως πολλοί θα είναι αυτοί που θα πάρουν αυτό το μήνυμα και με την αλυσίδα προσευχής που ήδη όλο και πιο πολύ μεγαλώνει, θα αποτρέψουν το χειρότερο κακό. Το κακό αυτό, θα γίνει πράξη ανελέητης καταστροφής σε ένα άλλο διπλανό κράτος με την Ρωσία, λόγω του υπερφίαλου εγωισμού των ηγετών του.

Πολλά κράτη που βρίσκονται στα πόδια της Αρκούδας θα την αποδεχτούν ως νέα ηγέτιδα δύναμη και δεν θα πάθουν κακό, γιατί θα δηλώσουν  υποταγή στα θέλγητρά της.

Γεωργία, κράτος με αυτοπεποίθηση. Μέχρι πότε θα πιστεύεις αυτούς που σε βάζουν να πολεμήσεις σαν ποντίκι την αρκούδα. Αναλογίσου την αλήθεια και πράξε συνετά. Δεν θα ήθελα να κλάψω πάνω σε κατεστραμμένη και ερειπωμένη γη που μόνη σου θα προκαλέσεις!

Αυτοί που θα θελήσουν να εναντιωθούν στην Αρκούδα και να την προκαλέσουν, μόνο αλλοίμονο σ’ αυτούς θέλω να πω.

Αλλοίμονο σε κείνους που θα τολμήσουν να της πουν πως δεν την φοβούνται και θα θελήσουν τα στενά της αναπνοής της να κλείσουν. Τότε είναι που και την ύπαρξη τους θα απολέσουν. Θα είναι άλλο ένα κράτος που θα αρχίσει να σβήνει από τον χάρτη.

Η δύναμη της Αρκούδας θα κορυφωθεί τόσο πολύ, που φόβο και τρόμο σε όλο τον κόσμο θα προκαλεί. Και την Περσία θα διαβεί, αφού πρώτα την Τουρκία με οικτρό, μοναδικό τρόπο θα διαλύσει, και έξω από τους αγίους Τόπους θα βρεθεί. Μα είναι γραπτό από το Θεό κάπου εκεί να αρχίσει να σβήνει η ένδοξη και τρομαχτική βασιλεία της μετά από τόσα και τόσα που ο πονηρός Δράκος, σαν πρώην φίλος, θα της ετοιμάσει.


Το βασίλειο του Δράκου



Πονηρός βασιλιάς θα είναι ο ηγέτης αυτού του βασιλείου της Κίνας. Πιστός σύμμαχος στην αρχή με τη Ρωσία, θα εκμεταλλευτεί την σχέση της με αυτήν και θα κερδίσει πάρα πολλά σε αυτά που σταδιακά θα την ανυψώσουν στο μέλλον σε υπερδύναμη.

Η Κίνα θα επωφεληθεί από τις ανίατες πληγές της Ιαπωνίας για να εγκαθιδρύσει στρατιωτικά βήμα, βήμα την μελλοντική της κυριαρχία σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Δεν θα διστάσει όμως κατόπιν, μπροστά σ’ αυτά που θα της υποσχεθούν οι μέχρι τότε εχθροί της να προδώσει την φιλία της με την Ρωσία και να συμβάλει στον καταστροφικό κατήφορο της. Μέχρι τότε όμως, ύπουλα θα κρύβει κάθε κρυφή της επιθυμία και θα αξιοποιεί έξυπνα τον φιλικό εναγκαλισμό της με την Ρωσία.

Τώρα απλώθηκε παντού, σχεδόν σ’ όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε με την οικονομία σαν πρώτο στάδιο, πλημμυρίζοντας τον κόσμο με τα εμπορεύματα της, για να καταλήξει κατόπιν και στρατιωτικά σε μια παγκόσμια συγκυριαρχία με την Αρκούδα. Όταν αυτό επιτευχθεί, τότε δεν θα αργήσει να φανερώσει και τις δικές της επεκτατικές βλέψεις.

Στον κόσμο τότε θα κυριαρχεί απόλυτος φόβος και αγωνία. Σε ένα κατεστραμμένο και ερειπωμένο κόσμο θα επιβάλλει με φωτιά και με ατσάλι τις αθεϊστικές της πεποιθήσεις, ζητώντας απόλυτη υπακοή και εφαρμογή.

Την καυτή ανάσα του κόκκινου Δράκου θα νιώσει και η Ευρώπη και η Αμερική.

Θα υποφέρουν και οι δυο πολύ. Απ’ όπου θα περνά και θα επιβάλλεται κατακτητικά, με φοβερή κομμουνιστική μεθοδολογία θα κάνει τους ανθρώπους να στενάζουν και να υποφέρουν. Οι Χριστιανοί θα ζήσουν πιο πολύ απ’ όλους τους ανυπόφορους διωγμούς του σατανικού Δράκου.

Αν και δεν είναι της ώρας να ξεδιπλωθεί στους πιστούς ανθρώπους ο σατανικός σκοπός και ρόλος αυτής της βασιλείας, θα μπορούσα με μια λέξη να την περιγράψω ως εφιαλτική.

Αλλοίμονο στους ανθρώπους εκείνους που θα ζουν μέσα σ’ αυτό το βασίλειο της τέλειας εξουθένωσης και η καρδιά τους δεν βρίσκεται ακουμπισμένη στην γλυκιά θεϊκή καρδιά του Κυρίου μας Ιησού.

Οι άνθρωποι θα εκτελούν σαν απλά ρομπότ τις υπαγορευμένες κρατικές εντολές. Μαντρωμένοι σε ανθρώπινα κλουβιά δεν θα έχουν περισσότερα δικαιώματα από τα κατοικίδια ζώα.       

Η ζωή και ο θάνατος δεν θα έχουν για τον άνθρωπο καμιά αξία. Εξάλλου αυτή θα είναι και η σατανική ιδεολογία αυτού του βασιλείου.

Προδρομικός  προπομπός αυτό το βασίλειο, εκείνου που θα ακολουθήσει.

Τα δυο αυτά βασίλεια, θα είναι ολιγόχρονα αλλά θα προκαλούν μεγάλες παγκόσμιες ανατροπές στο πέρασμα τους. Αυτό όμως που πιο πολύ θα στιγματίσει την παρουσία τους είναι το γεγονός ότι θα προκληθούν και θα αντιδράσουν πυρηνικά.

Τότε είναι που η ειρήνη θα έχει φύγει τελείως από τον κόσμο και ο λοιμός με τον λιμό, την μοναδική από τότε που έγινε ο κόσμος πείνα, θα γίνει ο παγκόσμιος εφιάλτης



Το βασίλειο του Φιδιού

Το τελευταίο βασίλειο με τον μοναδικό στην ανθρώπινη ιστορία ηγέτη. Αυτόν που όλοι θα μαθαίναμε σαν «βδέλυγμα της ερημώσεως».

Με τη μορφή φιδιού μπόρεσε να πλανέψει ο σατανάς τον πρωτόπλαστο άνθρωπο μέσα στον παράδεισο. Με το ίδιο δηλητήριο της πλάνης θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο τον άνθρωπο, πρώτα την όμορφη δημιουργία του Θεού να καταστρέψει με τους ηγέτες των εθνών που ο ίδιος ο σατανάς ανέβασε στις εξουσίες, και μετά όλη την ανθρωπότητα να υποτάξει κάτω από το γνήσιο παιδί του σκότους, τον ψευδομεσσία Αντίχριστο.

Η βασιλεία αυτή του Φιδιού θα είναι μοναδική στην ιστορία της ανθρώπινης ζωής.
Όλες οι μέχρι τώρα βασιλείες του κόσμου είχαν σαν στόχο να υποτάξουν την γήινη, την υλική πλευρά του ανθρώπου. Αυτή, η βασιλεία του Φιδιού, και την ψυχή και το σώμα. Και την ύλη και το πνεύμα. Γι’ αυτό και οι μέθοδοι που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι μοναδικοί στο είδος τους, με την πιο τέλεια δύναμη της τεχνολογίας και μάλιστα της νανοτεχνολογίας.

Ο αντίχριστος αυτός ηγέτης θα έχει την δύναμη και την εξουσία να ελέγχει σωματικά και νοητικά κάθε άνθρωπο υποτελή του.

Αφού πείσει πρώτα όλους τους ανθρώπους, όσους επέζησαν από τις εφιαλτικές πολεμικές εμπειρίες των κρατών και δοκιμάστηκαν ακόμα πιο τρομερά από την αγωνία επιβίωσης, λόγω έλλειψης τροφίμων και νερού, ότι αυτός είναι μοναδικός πρίγκιπας της ειρήνης, ο πραγματικός Μεσσίας, θα τους εξαναγκάσει εκούσια να τον αποδεχτούν ως μοναδικό βασιλιά τους.

Τότε είναι που θα τοποθετήσει σε όλους τους υπηκόους του το περίφημο τζιπάκι με τον κωδικό του ονόματος του. Με αυτό το υπερυψηλής νανοτεχνολογίας τζιπάκι θα μπορεί να βλέπει και να ελέγχει σχεδόν απόλυτα ότι θα αφορά τον άνθρωπο αριθμό.  



Για το τρίτο και τελευταίο βασίλειο με αρχηγό τον προφητευμένο γιο του σκότους άλλη φορά θα σχολιάσω. Όλα όσα γύρω μας ετοιμάζονται και όσα θα αρχίσουν να συμβαίνουν, με τούτο το τελευταίο βασίλειο του κόσμου θα έχουν σχέση.

Απροκάλυπτα οι λαοί και οι ηγέτες των εθνών γι’ αυτό θα μιλούν. Η εξουθενωμένη ανθρωπότητα από τα τρία μεγάλα κακά που θα ενσκήψουν, τον λοιμό, τον λιμό και τον πόλεμο, θα είναι αδύνατη για να αντισταθεί. Η απομάκρυνση της από την αλήθεια του Ευαγγελίου θα την οδηγήσει με πιο γρήγορα βήματα στην αγκαλιά του ηγέτη του ολέθρου.

Τα λογότυπα της άτυπης μεν αλλά υπαρκτής νέας παγκοσμιοποιημένης κυβέρνησης θα γίνονται όλο και πιο φανερά, μέχρι να εντυπωθούν στη συνείδηση όλης της ανθρωπότητας. Ακόμα και οι πόλεμοι εναντίον της, με δόλο και πονηριά υπέρ αυτής θα χρησιμοποιηθούν. Ποιος, αλήθεια, θα μπορεί να της εναντιωθεί, αφού το σκοτάδι που περιβάλλει το φως της γνώσης δεν αφήνει εύκολα τους ανθρώπους να δουν αυτό που έρχεται. Απεναντίας σαν τυφλοί αφήνουν τυφλούς να τους οδηγούν, υπακούοντας πιστά και χωρίς στοιχειώδη αντίδραση ακόμα και σε θέματα κοινής λογικής.

Η ψυχή του ανθρώπου έχει βληθεί και πληγωθεί ανεπανόρθωτα.

Ακόμα και οι δήθεν πνευματικοί άνθρωποι μόνο καθησυχαστικά μιλούν, αποφεύγοντας σαν γνήσιοι πνευματικοί πατέρες να αφυπνίσουν.



Αγαπητά μου παιδιά και φίλοι, η περίοδος που διανύουμε είναι μια από τις πιο συνταρακτικές της ανθρωπότητας.

Η εμφάνιση του γιου του σκότους, του επιλεγομένου αντίχριστου, είναι επί θύραις.

Οι απανταχού της γης μαριονέτες του δικού του θελήματος, ηγέτες των εθνών, εργάζονται ασταμάτητα για τον ερχομό του. Μέσα από τα πάσης φύσεως μέσα μαζικής αποβλάκωσης, προετοιμάζουν την παγκόσμια συνείδηση για την ανάγκη της αποδοχής του.   

Ακόμα και οι πόλεμοι εναντίον του βασιλείου του θα χρησιμοποιηθούν υπέρ της παγκόσμιας κυριαρχίας του.

Οι  μόνοι που μπορούν να αντισταθούν είναι οι πιστοί Χριστιανοί. Όπλα μας, τα μυστήρια της Εκκλησίας μας.

Το μυστήριο της εξομολόγησης θα είναι η ασπίδα μας.

Η καρδιακή προσευχή, με απόλυτη εμπιστοσύνη στο Θεό, η δύναμη μας.

Η Θεία Κοινωνία, το απόλυτο αντίδοτο στις σατανικές ψυχοσωματικές επεμβάσεις.



Ας δυναμώσουμε όλοι την δύναμη της αλυσίδας προσευχής μας. Ας την μετατρέψουμε σε παγκόσμια αλυσίδα προσευχής. Ας φτιάξουμε πνευματικές πυρηνικές βάσεις με τις προσευχές μας που θα φοβίζουν και θα αποτρέπουν τα έργα του σκότους.

Τα άμεσα εμφανιζόμενα πολεμικά γεγονότα με παγκόσμια εμβέλεια μόνο οι προσευχές των πιστών παιδιών του Θεού μπορούν αποτρεπτικά να επηρεάσουν.

Ας αφήσουμε όλοι τις ψυχές μας να ακουμπήσουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη σαν μωρά στην αγκαλιά και την καρδιά του Θεού Πατέρα μας. Η αγάπη και το έλεος του αληθινού Μεσσία, του Κυρίου μας Ιησού Χριστού είναι τόσο άπειρη που κανείς δεν πρέπει να φοβάται πως δεν θα την έχει. Ας πιστέψουμε στη σταυρική Του θυσία και η Χάρις του Παναγίου Πνεύματος θα μας περιβάλει με Φως υπέρλαμπρο, που θα διώξει τα σκοτάδια της ψυχής μας και θα μας ντύσει με τη δύναμη της ζωής.

Μακάριοι αυτοί, που στην πνευματική σύγχυση που επικρατεί όλο και πιο πολύ, να πιστέψουν στον γλυκό βασιλιά και Θεό μας Ιησού Χριστό και ομολογήσουν ότι Αυτός είναι πράγματι « η Οδός και η Αλήθεια και η Ζωή».

Τότε στο φόβο που γύρω θα επικρατεί αυτοί θα έχουν γαλήνη και στην ψυχοσωματική πείνα που θα κυριαρχεί αυτοί θα έχουν τα απαραίτητα της ζωής.

Μα πάνω απ’ όλα κανένας μας δεν πρέπει να ξεχνά ότι απ’ αυτή τη ζωή είμαστε μόνο περαστικοί, αφού η πραγματική μας πατρίδα είναι στον Ουρανό, γιατί εκεί βρίσκεται το Ουράνιο Βασίλειο που έφτιαξε για μας ο Θεός.

Και τώρα φίλοι και αδέλφια, όλοι μαζί ας στρωθούμε με απόλυτη εμπιστοσύνη στο Θεό και βασιλιά μας, στο ιερό έργο της προσευχής, που τρομοκρατεί τον σατανά και αποδυναμώνει τα σατανικά του έργα.

Πάντα ο Θεός ακούει τα παιδιά Του και ότι είναι σύμφωνο με το θέλημα Του, για το δικό τους καλό, το ικανοποιεί. Αμήν.



π. Ελπίδιος Βαγιανάκης,   27  Μαρτίου  2014