Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!



ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!


dsc06848
Φωτο αρχείου


Σε αναζήτηση ενός 21χρονου από τον Πειραιά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες το μεσημέρι, βρίσκονται άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, μέλη της τοπικής Ομάδας Διάσωσης και του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Καλύμνου.
Οι έρευνες που συνεχίζονται σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας επικεντρώνονται στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, δεδομένου ότι στην αρχή του μονοπατιού που οδηγεί στο ξωκλήσι, βρέθηκε χθες το ποδήλατό του.
Δυο μέλη της Ομάδας Διάσωσης Καλύμνου και εννέα άτομα του Πυροσβεστικού Εθελοντικού Σταθμού ανέβηκαν χθες βράδυ στο εκκλησάκι αναζητώντας τον και φωνάζοντας το όνομά του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το έργο της αστυνομίας βοηθούν σήμερα και βοσκοί που γνωρίζουν καλά την ευρύτερη περιοχή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπίσει τον 21χρονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός βρίσκεται στην Κάλυμνο εδώ και λίγες μέρες συνοδευόμενος από τον πατέρα του, προκειμένου να επισκεφθούν τη μητέρα του που εργάζεται σε επιχείρηση του νησιού, όπως έχουν κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν.

Από χθες στις 12 το μεσημέρι, που είπε στους δικούς του ανθρώπους ότι θα πάει μια βόλτα, δεν ξαναέδωσε κανένα σημείο ζωής.

πηγηkalymnosola.com