Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Η Ρωσία επικαλείται την Αποκάλυψη του Ιωάννη για τα γεγονότα που έρχονται

Η Ρωσία επικαλείται την Αποκάλυψη του Ιωάννη για τα γεγονότα που έρχονται

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι Ρώσοι γνωρίζουν και ετοιμάζονται! Ο Πατριάρχης Μόσχας και πάσης Ρωσίας Κύριλος, ο οποίος συζητά με τον Ρώσο Πρόεδρο για σημαντικά θέματα της χώρας, προειδοποιεί για επερχόμενη κατάρρευση του κόσμου όπως τον ξέρουμε.
«Τα σημάδια είναι ορατά με γυμνό μάτι», σημείωσε ο επικεφαλής της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στον Καθεδρικό Ναό του Λυτρωτή στην Μόσχα.
«Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κρίσιμη φάση και αυτό το βλέπει κανείς με γυμνό μάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Μόνο ένας τυφλός μπορεί να παραβλέψει πως τα γεγονότα, τα οποία περιγράφει ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη, πλησιάζουν», πρόσθεσε, όπως μεταδίδει το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο Sputnik.
«Ο ίδιος ο άνθρωπος, επιμένει στην αμαρτία και κατά αυτόν τον τρόπο φέρνει όλο και πιο κοντά την παγκόσμια κατάρρευση», σημείωσε.

Μάλιστα ο Πατριάρχης τόνισε πως η «αμαρτία» παρουσιάζεται πλέον στο θέατρο και στον κινηματογράφο με τρόπο σαγηνευτικό.
«Η τέχνη, η οποία, υποτίθεται, οφείλει να εμπλουτίζει την ανθρώπινη ύπαρξη, γίνεται εμπόδιο, το οποίο εμποδίζει τους ανθρώπους να ανεβούν στα ύψη», κατέληξε.
Στην Ρωσία, όπως βλέπουμε γίνεται αναφορά στην «Αποκάλυψη του Ιωάννη», η οποία δεν συνιστά πόνημα θρησκευτικών δοξασιών, όπως λανθασμένα έχει περάσει στον κόσμο, αλλά σαφής προειδοποίηση του αγαπημένου μαθητή του Χριστού προς την ανθρωπότητα για αυτά που ετοιμάζονται και πολλά λεγόμενα έχουν ήδη επαληθευτεί.
Αμαρτίες έχουμε όλοι μας! Ωστόσο ο δόλος μετράει και δίνει στον σύγχρονο σκοταδισμό, το πάτημα, προκειμένου να κυριαρχήσει στα πάντα!
Ένα είναι το σίγουρο όμως σύμφωνα με την Αποκάλυψη: Η παγκόσμια κατάρρευση που έπεται δεν θα σημάνει το τέλος αλλά την αρχή για κάτι άλλο!

πηγη el.gr