Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Πατέρας και γιος πεθαίνουν σε αυτοκινητικό ατύχημα, αλλά ο γιος επιστρέφει στη ζωή – Τότε λέει στη μαμά του ότι είδε τον μπαμπά του


Ήταν καλοκαίρι του 1997, και οι Julie και Andy Kemp και ο γιος τους, Landon, γύριζαν στο σπίτι από την εκκλησία. Είχαν μόλις παρακολουθήσει την λειτουργία ως οικογένεια και ήταν ευτυχείς που ξοδεύαν χρόνο μαζί.
Τότε, συνέβη κάτι εντελώς απροσδόκητο. Ένα ασθενοφόρο που κατευθυνόταν στην αντίθετη κατεύθυνση πέρασε μια διασταύρωση και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Kemp προκαλώντας το χάος.Ο Andy Kemp δεν το κατάφερε. Πέθανε αμέσως στη συντριβή. Μόλις έφτασε βοήθεια, προσπάθησαν να επαναφέρουν την Julie. Ήταν σε θέση να την σταθεροποιήσουν μετά από λίγη ώρα.
Αλλά δεν κατάλαβαν ότι ο Landon ήταν ακόμα στο αυτοκίνητο. Ήταν πίσω από το κάθισμα του οδηγού, όπου έπεσε το ασθενοφόρο. Υπήρχαν αμφιβολίες για την κατάστασή του.Αρχικά, οι διασώστες δεν είδαν το σώμα του Landon. Υπήρχε τόσο μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητο που ήταν δύσκολο για κάποιον να δει οτιδήποτε στην πλευρά του οχήματος. Στην πραγματικότητα, γνώριζαν μόνο ότι έπρεπε να ψάξουν για το μικρό αγόρι μόλις είδαν ένα από τα παπούτσια του.
Στη συνέχεια, προσπάθησαν να τον βρουν και να τον σώσουν. Όταν τον βρήκαν τελικά, ήταν ασταθής, δεν αναπνέει και δεν ανταποκρίνονταν.
Πήγαν αμέσως τον Landon στο Ιατρικό Κέντρο Carolinas στη Βόρεια Καρολίνα, αλλά ήταν σε πολύ
σοβαρή κατάσταση και ήταν κοντά στον θάνατο. Οι γιατροί είπαν στη Julie ότι υπήρχε μια τεράστια πιθανότητα να μην επιβιώσει και εκείνη αμέσως προσευχήθηκε.
Σύντομα, η οικογένεια είχε κηδεία για τον Andy. Κατά τη διάρκεια της κηδείας, η Julie απλά δεν μπορούσε να πιστέψει τη στροφή που είχε πάρει η ζωή της. Άρχισε να αμφισβητεί τον Θεό.
Γιατί το έκανε αυτό στην οικογένειά της; Γιατί δεν είχε στείλει κάτω αγγέλους για να την προστατεύσει; Ήταν αναστατωμένη με το Θεό που άφησε κάτι τόσο τρομερό να συμβεί στη ζωή της.
Όμως παρά τον πόνο της συνέχισε να προσεύχεται στον Θεό για να προστατεύει τον Landon και να τον κρατήσει ζωντανό.
Και δύο εβδομάδες αργότερα, ξύπνησε από το κώμα και άνοιξε τα μάτια του. Με θαυματουργό τρόπο, δεν είχε υποστεί εγκεφαλική βλάβη. Θα ήταν εντάξει.
Η Julieήταν πολύ χαρούμενη με τα νέα του γιού της, αλλά επίσης αναστατωμένη με το ότι έπρεπε να πει στον γιό της για τον θάνατο του πατέρα του. Έσπασε την καρδιά της όταν έπρεπε να του πει τι συνέβη. Τον ρώτησε, «Ξέρεις πού βρίσκεται ο μπαμπάς;»
Η απάντησή του την σόκαρε. «Ναι, ξέρω πού βρίσκεται. Τον είδα στον ουρανό.»
Ο Landon συνέχισε να λέει στη μητέρα του ότι την ημέρα της συντριβής, σχεδόν έζησε το θάνατο. Πήγε στον ουρανό και είδε τον πατέρα του ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους που ήξερε ότι είχαν πεθάνει.
Αυτοί οι άνθρωποι περιλάμβαναν δύο άτομα που είπε ότι ήταν τα αδέλφια του. Αν και η Julie δεν είχε πει ποτέ στον Landon οτι είχε δύο αποβολές πριν γεννηθεί.
Επίσης, ο Landon είπε ότι γνώρισε τον Ιησού. Ο Ιησούς του είπε ότι είχε ακόμα δουλειά στη Γη και ότι έπρεπε να επιστρέψει στον κόσμο και να είναι καλός Χριστιανός. Έτσι τώρα, ο Landon θα κάνει ακριβώς αυτό.
Τα λόγια του Landon αποκατέστησαν την πίστη της Julie. Είτε πιστεύετε στον Θεό είτε όχι, πρέπει να παραδεχτείτε ότι η ιστορία του Landon είναι πραγματικά ένα θαύμα.














Credit: shareably.net