Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Απειλή κατά των Ελλήνων με παράδειγμα τον Κοσμά τον Αιτωλό



Του Κίμωνα Χαραλάμπους


Τεράστια πρόκληση κατά του ελληνισμού της Αλβανίας.

Στα Τίρανα έγινε η παρουσίαση βιβλίου που φέρει τον τίτλο «Δαίμονες με ράσα».

Στο εξώφυλλο απεικονίζονται ο ιερομάρτυρας Άγιος Κοσμάς και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, ο οποίος κατηγορείται στο βιβλίο ότι έχει αναλάβει τον εξελληνισμό της "νότιας
Αλβανίας", την αφύπνιση των Ελλήνων συμπληρώνουμε εμείς.

Η εικόνα του βιβλίου έχει προκαλέσει οργή στους κόλπους της ελληνικής εθνικής μειονότητας.

Η νέα πρόκληση που υποκινεί ευθέως το μίσος και τον θρησκευτικό φανατισμό κατά των Ελλήνων χριστιανών.

Τι θέλουν να μας πουν στο βιβλίο; Πως ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας και οι Έλληνες, που βρίσκονται εκεί υπό κατοχή, θα έχουν την ίδια τύχη με τον Κόσμα τον Αιτωλό αν συνεχίσουν αν αγωνίζονται για τα δίκαια του Ελληνισμού;

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό!

Σημειώνεται πως τον Κοσμά τον Αιτωλό κρέμασαν σε ένα δέντρο στις 24 Αυγούστου 1779, επειδή ξεσήκωνε τους υπό κατοχή Έλληνες.

Η πρόκληση σημειώνεται λίγα εικοσιτετράωρα μετά το νέο παραλήρημα του Αλβανού Πρωθυπουργού σε βάρος της Ελλάδαςγια το θέμα των τσάμηδων και τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ότι η «Η Αλβανία έχει κακομάθει την Ελλάδα και πλέον δεν θα σιωπήσει στα ιστορικά ζητήματα μεταξύ των δυο χωρών»!

Αξιοσημείωτο είναι πως από την έκθεση βιβλίου στην οποία παρουσιάστηκε το εν λόγω προκλητικό βιβλίο έχει παρελάσει σχεδόν σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο της Αλβανικής κυβέρνησης.








πηγη el.gr