Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

«Ο Πατέρας Μου, σας χαρίζει τρία μεγάλα ουράνια δώρα: Την Μητρική Του αγάπη, το Άγιο Όνομά Μου και το Σώμα και Αίμα Μου»

 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

«Ο Πατέρας Μου, σας χαρίζει τρία μεγάλα ουράνια δώρα:

Την Μητρική Του αγάπη, το Άγιο Όνομά Μου και το Σώμα και Αίμα Μου»

Κι όμως Εγώ θα δίνω αυτή την θεϊκή ευτυχία, μέσα από τις τρεις δωρεές, που ο ουράνιός Μου Πατέρας σας χάρισε. Πολλές φορές σας αποκάλυψε ο ουράνιος Πατέρας πόσο μητρικά αγαπάει όλα τα παιδιά Του.
Ποιο παιδί μπορεί να νιώσει ποτέ το μέγεθος της στοργής και τρυφερότητας που έχει μια μητρική καρδιά στο βρέφος της; Πιο παιδί μπορεί να τα καταλάβει;
-Κανένα.
Ούτε κι εσείς θα καταλάβετε ποτέ το μέγεθος της μητρικής Μου στοργής, της πατρικής Μου προστασίας, που σας χαρίζω.

Όμως ο σατανάς καταλαβαίνει την δύναμη που έχει το όνομα της Μάνας σας και του Πατέρασας. Γιατί, όπου και αν βρεθείτε, όποιος και αν τολμήσει να σας πειράξει, όταν εσείς φωνάξετε «Μαμά! Μπαμπά!», αμέσως τα μάτια του Πατέρα και της Μάνας γυρνάνε προστατευτικά, για να σας αγκαλιάσουν και να σας προστατέψουν. Αυτή η δύναμη της αγάπης είναι αυτή που αποτρέπει τη δύναμη του σατανά.
-Πότε όμως Με φωνάξατε «Μπαμπά»;
-Πότε Με φωνάξατε «Μητέρα» και το νιώθατε βαθιά στην καρδιά σας;
Γιατί, τι αξία έχει να φωνάζεις κάποιον με το όνομά του, όταν δεν το κάνεις με αγάπη;
-Τι αξία έχει να φωνάζεις τη Μαμά σου και τον Μπαμπά σου, όταν δεν τους πιστεύεις;

Σας έδωσα όμως και κάτι περισσότερο. Έτσι ήθελε ο ουράνιός Μου Πατέρας και δικός σας Πατέρας. Πολλές φορές σας είπα «αναβαίνω προς τον Πατέρα Μου και Πατέρα υμών και Θεό Μου και Θεό υμών», αλλά δεν το καταλάβατε. Σας αξιώνει ο Θεός Πατέρας να έχετε Εμένα σαν Γιό σας και σαν αδελφό σας, σαν φίλο σας και σαν το είναι σας. Και σας δίνει την μεγαλύτερη δωρεά, το Σώμα και το Αίμα Μου, για να το πάρετε μέσα σας.

Είναι τόσο δυνατά αυτά που σας χαρίζει ο Πατέρας Μου, περιέχουν τόσες μεγάλες δωρεές, που αυτά τα τρία από μόνα τους έχουν τόση δύναμη, ώστε και του σατανά τα τεχνάσματα να ανατρέπουν και μακριά από τη ψυχή σας να τους κρατούν, αλλά και τη ψυχή σας να αγιάζουν. Μην τα ξεχνάτε ποτέ αυτά.

Η Μητρική Μου Πατρική αγάπη είναι το πρώτο Μου δώρο. Το Άγιο Όνομα του μονογενή Υιού του Θεού, το δικό Μου όνομα, Ιησούς, θα είναι το δεύτερο σας όπλο.
Κάθε φορά που εσείς θα λέτε το Όνομά Μου, να ξέρετε ότι δεν θα πολεμάτε πλέον εσείς, αλλά Εγώ ο ίδιος, ο δικός σας Σωτήρας και Λυτρωτής. Εγώ θα στέκομαι ανάμεσα σε σας και στις τέχνες του σατανά αλλά και στον ίδιο τον Εωσφόρο. Και όταν εκείνος θα τολμάει να στέλνει πάνω σας με δύναμη, με θυμό και με οργή, τα πυρφόρα του βέλη για να σας καταστρέψουν, Εγώ θα στέκομαι μπροστά σας με τέτοια δύναμη, που όχι μόνο δεν θα αφήνω αυτή τη σατανική δύναμη να σας επηρεάσει, αλλά όπως γίνεται σ’ έναν καθρέπτη, θα την αντικρούω και θα την αντιστρέφω και θα γυρνάει πίσω αυτή η ίδια οργή και θα καταστρέφει τον ίδιο τον Εωσφόρο και τους οπαδούς του σατανά.
Γι’ αυτό πρέπει να λέτε το Όνομά Μου. Είναι για το δικό σας το καλό, για τη δικιά σας σωτηρία, για τη δικιά σας ευτυχία.

Όμως θέλησε ο ουράνιός Μου Πατέρας, να σας δώσει το μεγαλύτερο δείγμα της αγάπης Του και της στοργής Του. Πάντα έτσι σας αγαπούσε, όπως λατρεύει η μάνα το μωρό. Με τον πιο όμορφο τρόπο και με τον πιο απλό σας αποκαλύπτει, πως θέλει να σας έχει στην καρδιά Του. Μέσα από τον μονογενή Του Υιό θέλει να σας έχει μέσα στην καρδιά Του.
Γι’ αυτό έδωσε Εμένα να θυσιαστώ και να γίνει σύμβολο νίκης, όχι μόνο το ένδοξο σταυρικό σχήμα, αλλά να γίνει σύμβολο νίκης το ίδιο Μου το Σώμα και το Αίμα, που δεν μπορεί ο σατανάς να πειράξει. Γι’ αυτό και πρέπει να μεταλαβαίνετε τακτικά.

«Εσείς ενεργοποιείστε τα δύο όπλα, της ταπείνωσης και της μετάνοιας,
για να νιώσετε την δύναμη των τριών δώρων του Πατέρα Μου»


Όμως τώρα θα σας πω και το επόμενο, που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Δεν αρκεί να λέτε το Όνομά Μου. Δεν αρκεί να νιώθετε την αγάπη του Θεού, ούτε να έρχεστε με απλότητα να μεταλαβαίνετε. Τώρα πρέπει να νιώσετε και τη δύναμη που πηγάζει μέσα από αυτά τα τρία δώρα, όταν εσείς προσέρχεστε με βαθιά ταπείνωση και με βαθιά μετάνοια. Αυτά τα δύο μην τα παραβλέψετε. Σαν τα μικρά παιδιά σας αποκάλυπτα αυτά τα μυστικά ένα-ένα για να τα κατανοήσετε.
Όμως τώρα μεγαλώνοντας πνευματικά πρέπει να κατανοήσετε και το μεγαλείο που πηγάζει μέσα από τις δύο φοβερές δυνάμεις, που μόνο εσείς μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε. 

Ο Πατέρας Μου ενεργοποιεί τα τρία Του μεγάλα δώρα: Την Μητρική Του αγάπη, το Άγιο Όνομά Μου και το Σώμα Μου και το Αίμα Μου, που φοβάται πολύ ο σατανάς να πολεμήσει. 

Τώρα ζητάει ο ουράνιος Πατέρας Μου να ενεργοποιήσετε στο όνομα του μονογενή Του Υιού, τα δύο μεγάλα όπλα που σας χαρίζει. Μόνο που αυτά τα όπλα, μόνο εσείς μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε. Μόνο εσείς μπορείτε να τα κρατήσετε και να τα οπλίσετε. Και αν δεν το κάνετε εσείς, τότε θα είστε τελείως ανυπεράσπιστοι. Δεν θα μπορέσουνε ούτε τα δώρα του Πατέρα Μου να κυριαρχήσουν στην καρδιά σας και να σας καθοδηγήσουν στην αιωνιότητα.

Τα δύο δώρα που σας χαρίζει, τις δύο φοβερές δυνάμεις, που τις φοβάται τόσο πολύ ο σατανάς, που όταν τις χρησιμοποιείτε τον καίνε τόσο πολύ, που αν όλα τα ηφαίστεια της γης μαζευόντουσαν και εκρήγνυτο και παρήγαγαν την πιο μεγάλη θερμοκρασία, δεν θα ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά τα δύο δώρα, που καίνε τόσο πολύ τον σατανά, όπως η μετάνοια και η ταπείνωσή σας.

Τώρα δεν θέλω να μεταλαβαίνετε σαν μωρά παιδιά, που τα καθοδηγούν οι γονείς τους και τους λένε: «Τώρα άνοιξε το στοματάκι σου για να πάρεις τον Χριστό».
Τώρα θέλω να έρχεστε σαν νοήμονες μπροστά στον θρόνο και να Με παρακαλάτε απλά:
«Πατέρα, δος μου το Άγιο Σου Σώμα και Αίμα, για να γίνει φως και ζωή».

Τώρα δεν θέλω να έρχεστε σαν τα μωρά παιδιά, που δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν και απλά έρχονται με την απλότητα των αγγέλων, σαν μωρά που ο Πατέρας Μου τα ευλογεί. Τώρα θέλω να έρχεστε σαν νοήμονα παιδιά, που καταλαβαίνουνε την μητρική αγάπη του Θεού, αντιλαμβάνονται την δύναμη του Αγίου Ονόματός Μου και ξέρουν ότι θα πάρουν το φως, τη ζωή, αλλά και τη φωτιά, που είναι το Σώμα και το Αίμα Μου.
Δεν θέλω τώρα να μεταλαβαίνετε απλά, γιατί είστε πλέον μεγάλοι και έχετε την γνώση που δεν έχουν τα παιδιά. Τα παιδιά, πως ξέρουν το καλό και το κακό, αν δεν τους το υποδείξουν οι γονείς τους;

Γι’ αυτό και δεν θα έχετε να απολογηθείτε τίποτα μπροστά στον θρόνο Μου. Γι’ αυτό και έρχομαι μέσα στις καρδιές τους απλά, σαν αύρα θεϊκή για να δροσίσω, να χαιρετίσω και να ευφράνω την αγγελική τους ψυχή.

Όμως εσείς δεν είστε πλέον έτσι. Εσείς ξέρετε ποιο είναι το καλό και ποιο είναι το κακό και με γνώση ακολουθείτε και το καλό και το κακό.

-Πως λοιπόν τώρα έρχεστε και Με μεταλαβαίνετε ενώ αγνοείτε το θέλημά Μου;
Πολλές φορές επιδεικτικά και ενώ δεν θέλετε να μετανιώσετε με ταπείνωση, ντρέπεστε να πείτε τα λάθη σας.Έχετε φανταστεί μεγαλύτερη ταπείνωση, που υπέστηκα όταν Με γύμνωσαν, όταν Με ξευτέλισαν, όταν Με έβρισαν και όταν Με ανέβασαν με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο πάνω σ’ ένα σταυρό; Μεγαλύτερη ταπείνωση από αυτήν υπάρχει;

-Πότε εσείς έχετε υποστεί τέτοια ταπείνωση;
Κι όμως δεν θέλετε να κάνετε την πιο απλή ταπείνωση, να ομολογήσετε αυτό το λάθος που κάνετε και να πείτε:
«Θεέ μου, Πατέρα μου, συγχώρεσέ με, γι’ αυτό που έκανα».
Και όχι μόνο δεν ντρέπεστε να καθίσετε να τα πείτε απλά και ταπεινά στον πνευματικό σας, αλλά ούτε και σε Μένα τα λέτε, που ξέρετε πως δεν σας βλέπει κανείς, δεν πρόκειται να σας κρίνει κανείς και να σας σχολιάσει. Ούτε καν σε Μένα δεν σηκώνετε τα μάτια σας στον ουρανό και να πείτε:
«Θεέ μου, συγχώρεσέ με, που έκανα αυτό το λάθος» και να Μου ζητήσετε το έλεός Μου και τη συγχώρεσή Μου. Ούτε καν αυτό δεν κάνετε…
-Ποιος σας εμποδίζει στη ντροπή;

Δεν σας εμποδίζει κανένας. Μόνο η απιστία και η ολιγοπιστία σας. Γιατί αν ξέρατε ότι υπάρχω και κατευθύνω τη ζωή σας, δεν θα σκεφτόσασταν τίποτα άλλο. Αλλά αμέσως μόλις κάνατε το λάθος, έπρεπε να αφήνατε να γονατίσει η ψυχή σας κι Εγώ να ακούσω τη γλυκιά φωνή του παιδιού Μου.

Μ’ αρέσει να ακούω τη συγγνώμη σας, γιατί σαν ευωδία ανεβαίνει στον ουρανό. Μα πόσο αλήθεια λίγες ευωδίες ανεβαίνουν στον ουρανό… Γιατί δεν λένε πια οι άνθρωποι συγγνώμη! Είναι εγωιστές!

Είσαστε τόσο μπλεγμένοι με την κατασκευασμένη σατανική τεχνική του Εωσφόρου, που δεν αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλο κακό κάνετε στον ίδιο σας τον εαυτό, όταν θυμώνετε, όταν βλαστημάτε, όταν οργίζεστε, όταν γίνεστε άκαρδοι, όταν ζηλεύετε και όταν κατακρίνετε. Δεν το έχετε καταλάβει. Είναι τα λάθη αυτά που πικραίνουν τον Θεό Πατέρα Μου. Γιατί δεν γονατίζετε; Γιατί δεν λέτε συγγνώμη; Γιατί δεν αφήνετε τη ψυχή σας να ομολογήσει το λάθος σας κι Εγώ να σας ελεήσω;

Κι όμως, ενώ τα κάνετε όλα αυτά, πολλές φορές έρχεστε με πολύ θράσος να Μου πείτε:
«Πατέρα μου, ήλθα άξια να κοινωνήσω, για να έλθεις μέσα στην καρδιά μου».
Τότε δίπλα σας δεν βλέπετε αυτόν, που Εγώ βλέπω να σας κοροϊδεύει και να λέει:
«Δες πόσο άξιος είναι! Ενώ είναι γεμάτος λάθη και αμαρτίες, γεμάτος ζήλιες, φθόνους και κακίες, γεμάτος θυμούς και οργή, έρχεται τώρα και λέει:
“Ξέρεις ήλθα να κοινωνήσω, γιατί είμαι άξιος!!!”».

Σας κοροϊδεύει ο σατανάς, αλλά επιπλέον δεν αφήνετε την δικιά Μου την πνοή να μπει στα βάθη της ψυχής σας. Και ενώ μεταλαβαίνετε το Σώμα και το Αίμα Μου, σαν ανεμοστρόβιλος χάνεται η χάρις Μου. Και τότε δεν πνευματοφορείστε. Το Άγιό Μου Πνεύμα δεν μένει μέσα σας και δεν μπορεί να σας καθοδηγήσει. Γιατί το Άγιό Μου Πνεύμα, που ο Πατέρας Μου χαρίζει στον καθένα, γιατί από τον Πατέρα Μου εκπορεύεται στο όνομα του Γιού Του, αυτό το Άγιο Πνεύμα θέλει απλότητα, ταπείνωση και μετάνοια.

Όπου δει ταπείνωση και μετάνοια εκεί παραμένει. Είναι σαν τον ήλιο και σαν το νερό, που ρίχνετε εσείς στα δεντράκια και στα φυτά για να μεγαλώσουν.
-Ποιο φυτό μπορεί να μεγαλώσει χωρίς τον ήλιο και χωρίς το νερό;
Μάθετε λοιπόν, ότι Εγώ ο Ήλιος της δικαιοσύνης, ταπεινώθηκα τόσο πολύ μέχρι τον σταυρό. Κι εσείς, αν θέλετε να Μου μοιάσετε πρέπει να είσαστε ταπεινοί. Μόνο τότε ο ήλιος του φωτός θα σκεπάσει τη ψυχή σας.

Αλλά δεν αρκεί μονάχα ο ήλιος και το φως. Για να μπει μέσα η δύναμη του ήλιου και να μεγαλώσει ένα φυτό χρειάζονται οι πολύτιμες σταγόνες του νερού, οι πολύτιμες σταγόνες της μετανοίας σας. Να ακουστεί η λέξη συγγνώμη πολλές φορές: «Θεέ μου, συγχώρεσέ με».
Αυτές οι λέξεις τρομοκρατούν τον σατανά και επιτρέπουν πλέον στη χάρη Μου, όπως το νερό διεισδύει μέσα στις ρίζες του φυτού, έτσι να διεισδύσει βαθιά στις ρίζες της ψυχής σας κι εκεί να τη χαριτώσει και να της δώσει ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει, την ζωή.

Βάλτε ένα φυτό μέσα σ’ ένα τελείως σκοτεινό μέρος χωρίς νερό. Όχι μόνο δεν θα μεγαλώσει, αλλά θα ξεραθεί. Έτσι κι εσείς ζείτε.
-Σας αρέσει να είσαστε αποξηραμένοι;
-Δεν σας αρέσει η ζωή;
Μα Εγώ είμαι ο ήλιος της ζωής, ο ήλιος της ταπείνωσης. Γι’ αυτό και ταπεινώθηκα, για να σας βάλω υπόδειγμα τη ζωή Μου. Γι’ αυτό και έκλαψα μαζί με σας, για να σας δείξω πως πρέπει κι εσείς να δακρύζετε και να παρακαλάτε τον ουράνιό Μου Πατέρα.
Εγώ θα παρακαλούσα, όποιοι έχουν γνώση και θέλουν να Με αγαπήσουν και να τους δώσω το Άγιό Μου Πνεύμα, να αλλάξουν ζωή.

«Αλλάξετε ζωή και μεταβείτε προς το φως και τη δόξα του Θεού Πατέρα Μου.
Το φως είναι η ταπείνωση και η δόξα είναι η μετάνοιά σας»

Μετά από αυτό το Πάσχα επιτρέπει ο Θεός Πατέρας Μου ο χρόνος πλέον να μετράει αρνητικά, αντίστροφα. Και όλα αυτά που είπε ο Πατέρας Μου μέσα από την Αποκάλυψη, θα ξεκινήσουν και θα τα νιώθετε λίγο-λίγο να έρχονται. Αλλά θα είναι τόσο σύντομα και τόσο ξαφνικά και τόσο δυνατά, που εσείς θα τα χάσετε. Και ξέρετε γιατί θα τα χάσετε;
-Γιατί δεν θα έχετε ούτε την πίστη Μου, ούτε την ελπίδα Μου, ούτε την δύναμή Μου.
-Με τι θα πολεμάτε τον Εωσφόρο και τους οπαδούς του;
-Με τι θα πολεμάτε και θα αντιστέκεστε στα σατανικά τεχνάσματα, όταν η ψυχή σας είναι ανυπεράσπιστη και ανοχύρωτη;
-Με τι;
Γι’ αυτό σας ζητώ τώρα να αλλάξετε ακόμα πιο πολύ και να μεταβείτε περισσότερο προς το φως και τη δόξα του Θεού Πατέρα Μου. Το φως είναι η ταπείνωση και η δόξα είναι η μετάνοιά σας.Κάθε φορά που μετανιώνετε, δοξάζετε τον Πατέρα Μου. Κάθε φορά που ένα δάκρυ στάζει από τα μάτια σας, δοξάζεται ο Πατέρας Μου, που έχει τέτοια καλά παιδιά. Αλλά κάθε φορά που ταπεινώνεστε, γίνεστε σαν φως, που θα φωτίζετε, όχι μόνο το σπιτικό σας, όχι μόνο τους γύρω σας, αλλά θα έχει τέτοια δύναμη το φως της ταπείνωσης σας, που Εγώ από αυτό το φως θα παίρνω, για να φωτίζω τους σκοτισμένους συνανθρώπους σας.