Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Θαύμα; Εικόνα του Χριστού αιμορραγεί


ΘΑΥΜΑ Η ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ;;;;


 Στο ναό της Σταύρωσης στην περιοχή Zugdidi της Γεωργίας βρίσκεται πλέον μια εικόνα του Σωτήρος Χρίστου που ρέει δάκρυα αίματος, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Blagovest-info με αναφορά σε ρεπορτάζ στην εφημερίδα "Alia".

Πληροφορίες σχετικά με αυτό το θαυμαστό γεγονός επιβεβαιώνει και ο

π. Ιλαρίων Shengelya.

"Ένας από τους ενορίτες αγόρασε την εικόνα του Σωτήρα. 
Κατά την άφιξή του στο σπίτι τα μέλη της οικογένειάς του παρατήρησαν ότι ξεχωρίζε από τα μάτια του Σωτήρα κόκκινο υγρό.

Ήταν πολύ φοβισμένος επειδή πριν από μερικούς μήνες στην οικογένεια υπήρξε μια παρόμοια περίπτωση με αιμορραγία εικόνας, του Αγίου Γεωργίου, και μετά από λίγο το σπίτι τους κάηκε, και θεώρησαν πως τα δύο φαινόμενα συνδέονται μεταξύ τους. 

Είναι αδύνατο να επιβεβαιώσει κανείς ή να αρνηθεί τη σύνδεση μεταξύ αυτών των φαινομένων, αλλά από την Αγία Γραφή, ξέρουμε ότι η μετάνοια, η προσευχή, η νηστεία και τα φιλανθρωπικά έργα μπορούν να αποτρέψουν μια μεγάλη καταστροφή", - δήλωσε ο πατέρας Ιλαρίωνας.