Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η μεταθανάτια εμπειρία ενός 4χρονου στον Παράδεισο έγινε ταινία

Η μεταθανάτια εμπειρία ενός 4χρονου στον Παράδεισο έγινε ταινία

article-2622938-1D67CF0600000578-342_634x704

Το όραμα επιθανάτιας εμπειρίας ενός 4χρονου παιδιού στο χειρουργείο μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη και έγινε βιβλίο.Ο Colton που σήμερα είναι ένα συνηθισμένο 14χρονο αγόρι στο μεταίχμιο του θανάτου συνάντησε τον Χριστό μεταφέρθηκε στον Παράδεισο και διηγείται την ιστορία του. Επ ευκαιρία της προβολής της ταινίας Heaven is for Real, η Daily Mail σήμερα αφιερώνει άρθρο στη μεταφυσική αυτή εμπειρία.

Τέσσερις μήνες αφού ο   Colton Burpo θαυματουργικά επιβίωσε από μια
απειλητική για τη ζωή του  οξεία σκωληκοειδίτιδα οι γονείς του άρχισαν να υποπτεύονται πως κάτι εκπληκτικό του συνέβη.Υπήρχαν σημάδια αλλαγής στο γιο τους  λίγο  μετά την χειρουργική επέμβαση.
Αλλά τους πήρε κάποιο καιρό να καταλάβουν την αλήθεια. Το πρώτο ασυνήθιστο περιστατικό ήταν ότι όταν επέστρεψαν από το νοσοκομείο στο σπίτι τους στην  Nebraska τον Μάρτιο του 2003 κι ανακάλυψαν ένα τεράστιο χρέος. Αυτός ο λογαριασμός των £14,000 προς το νοσοκομείο, ο γιος  τους είπε ότι “πρέπει να πληρώσουμε τον χειρούργο που με έσωσε, τον Ιησού”.Όταν μια μέρα οι δικοί του τον μάλωσαν γιατί δεν μοιραζόταν τα παιχνίδια του με άλλα παιδιά ο μικρός ζήτησε συγγνώμη γιατί θυμήθηκε που ο Χριστός του είχε πει να είναι καλό παιδί.

Οι γονείς αναρωτιόντουσαν πως το παιδί γνώριζε τόσα πράγματα για τον Χριστό.Ο μικρός τότε τους διηγήθηκε τι του συνέβη στο χειρουργικό τραπέζι:
Ενώ οι χειρούργοι έδιναν αγώνα να του σώσουν τη ζωή και οι γονείς του προσεύχονταν ακατάπαυστα ο μικρός πήγε στον Παράδεισο και συνάντησε τον Ιησού.Η ζωή του έγινε ταινία και σημείωσε εισπρακτικό ρεκόρ αφού 31.000.000 σε δυο εβδομάδες την είδαν μόνο στην Αμερική.Η ταινία ονομάζεται Heaven Is For Real.Εκδόθηκε βιβλίο με την εμπειρία του μεταφράστηκε σε 39 γλώσσες και έχει πουλήσει 10.000.000 αντίτυπα.
 Το παιδί ανέφερε ότι ο Χριστός το είχε στα γόνατά του ,το παιδί χάιδεψε ένα πολύχρωμο άλογο  και το περιέβαλαν άγγελλοι.Ο Υιός του Θεού του έδωσε κάποιες συμβουλές.Ο Χριστός ήταν γενειοφόρος έφερε μήτρα και είχε γαλάζια μάτια που ακτινοβολούσε.Kαθόταν εκ δεξιών του Πατρός που είναι δύσκολο να τον περιγράψει και δίπλα ήταν το Άγιο Πνεύμα που είχε ένα γλαύκο φως.Είδε τον Ιωάννη τον Βαπτιστή και την Παναγία.Κάπου είδε και τον σατανά αλλά δεν μπορούσε να τον περιγράψει γιατί του προκαλούσε αναστάτωση.Όλοι πετούσαν τριγύρω του εκτός από τον Ιησού που ανεβοκατέβαινε κατακόρυφα.
Υπήρχαν δέντρα ,ζώα και πολλοί άνθρωποι σε παιδική ηλικία. Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις ο Ιησούς επέστρεψε τον  Colton σtη γη χάρη στις προσευχές του πατέρα του  Todd. Το παιδί επίσης διηγήθηκε ότι ο Ιησούς είχε πληγές στα χέρια και τα πόδια από  καρφιά.Ο μικρός γνώριζε όλως περιέργως ότι οι γονείς του βρίσκονταν σε διαφορετικά δωμάτια όταν αυτός ήταν στο χειρουργείο. Τους είχε δει από τον παράδεισο όπως είπε.Το παιδί επίσης είπε ότι το αγκάλιασε ο παπούς του στον Παράδεισο, ένας άνθρωπος που είχε πεθάνει 30 χρόνια πριν την γέννησή του.Ο Colton τον αναγνώρισε από μια φωτογραφία όταν ο παπούς του ήταν νεαρός.Το παιδί το οποίο έχει δυο ακόμα αδέρφια άρχισε να μιλάει και για μια ακόμη αδερφή που γνώρισε στον Παράδεισο προφανώς το παιδί που είχε αποβάλει η μητέρα του.
Το όραμα το είχε σε ηλικία 4 ετών και σήμερα είναι 14 ετών.Στο ερώτημα αν όλοι μπαίνουν στον Παράδεισο ο Colton απαντάει αρνητικά αφού είδε αγγέλους με σπαθιά να φυλάνε τις Πύλες! Πρόσθεσε : O Παράδεισος είναι τόσο φανταστικό μέρος , δεν ήθελα να επιστρέψω.