Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΩΝ

Captufsqre
Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Σήμερα ταυτοποιήθηκε ο εσταυρωμένος μάρτυρας του χωριού Maskanah ανατολικά του Χαλεπίου που ελέγχουν οι αντάρτες. Η δορυφορική τηλεόραση Aramic Tv στα breaking news επιβεβαίωσε τους ψιθύρους περί της χριστιανικής ταυτότητας του μάρτυρα στο ανατολικό Χαλέπι που σταυρώθηκε πριν τρείς ημέρες. Πρόκειται για τον Αντώνιο Hanna ο οποίος δεν δέχθηκε να απαρνηθεί την πίστη του. To syrian truth δεν αναφέρει το όνομα του χριστιανού αλλά επιβεβαιώνει ως συριακή πηγή την θρησκευτική ταυτότητα του θύματος, προσθέτοντας μάλιστα ότι η κατηγορία που του αποδόθηκε ήταν « βλασφημία » . Πριν λίγο, η σελίδα του ελληνορθόδοξου καθεδρικού του Τιμίου Σταυρού στη Δαμασκό με 31000 αναγνώστες δημοσιεύει τη φωτογραφία του εσταυρωμένου χριστιανού παραθέτοντας και το link της δημοσίευσης από το αραβόφωνο syrian truth.