Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Βίντεο με την εμφάνιση του Ταξιάρχη Μανταμάδου σε κάτοικο της Γέρας στη Λέσβο

Βίντεο με την εμφάνιση του Ταξιάρχη Μανταμάδου σε κάτοικο της Γέρας στη Λέσβο

unnamed (12)
Ένα “παράξενο” βίντεο μετέδωσε η Τηλεόραση Μυτιλήνης. Το βίντεο το παρέδωσε κάτοικος της Γέρας Λέσβου στον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να εξεταστεί τεχνικά και να γίνει προσπάθεια να ερμηνευτούν όσα συμβαίνουν σ’ αυτό το βίντεο.
Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή.Ο Ηλίας Μπάνης (φωτογραφία) από τον
Παπάδο Γέρας έχει εργαστήριο κατασκευής πήλινων αντικειμένων και πλακιδίων. Επειδή το εργαστήριο είναι σε απομακρυσμένη περιοχή υπάρχει κάμερα ασφαλείας που καταγράφει τους εξωτερικούς χώρους. Πριν ένα χρόνο ο κος Μπάνης θέλησε να κατασκευάσει ένα καλούπι για του Ταξιάρχη (Μανταμάδου) με γύψο. Δυστυχώς όμως ένα τμήμα από το γύψο έσπασε και μάλιστα ήταν τα φτερά του Ταξιάρχη. Πήρε τα γύψινα φτερά και τα πέταξε εξωτερικά στο κάδο σκουπιδιών. Καθαρίζοντας το καλούπι ακούει έναν έντονο θόρυβο και στιγμιαία βλέπει μια μορφή ανθρώπου για μερικά δευτερόλεπτα.
Αρχικά πίστευε ότι κάποιος του έκανε πλάκα… Λίγο αργότερα έκπληκτος θα έβλεπε στην κάμερα ασφαλείας του εργαστήριου του “περίεργες εμφανίσεις” που δεν μπορούν να εξηγηθούν λογικά…

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε και την ανάλυση του από την Τηλεόραση Μυτιλήνης.


Ο Μανώλης Γιαννακέλος Δ/ντης της Τηλεοράσης Μυτιλήνης που εξέτασε το βίντεο αναφέρει: Τολμάμε να το πούμε ‘οτι εκτός του υπερφυσικού αυτού φαινόμενου υπάρχει και το ιστορικό που καταθέτει ο ίδιος ο Ηλίας Μπάνης από τον Παπάδο Γέρας. Ζητάμε από την επιστημονική κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Πολυτεχνείου και των Θεολογικών σχολών αυτή η υπερφυσική εμφάνιση του Αγίου να μην αφεθεί χωρίς ερμηνεία. Εμείς από αυτό το βήμα με τα όσα γνωρίζουμε δε μπορούμε να πούμε ότι δεν πρόκειται για θαύμα.

αναδημοσίευση από πενταπόσταγμα