Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Οι δύο πόλεμοι πριν από τα έσχατα




Οι δύο πόλεμοι πριν από τα έσχατα
Πρόλογος
Όταν κανείς είναι ασφαλισμένος μέσα στο σπίτι του πατέρα του και φαγητό έχει και ποτό έχει και ύπνο έχει, γιατί βρίσκεται κάτω από την προστασία και την θαλπωρή της οικογενειακής αγάπης.
-Όταν όμως ένα παιδί βγει έξω από το σπίτι και αρχίζει μοναχό του να κάνει την δική του ζωή, προσπαθώντας μόνο του να επιβιώσει, χωρίς δουλειά, χωρίς σπίτι, χωρίς την ζεστή μητρική αγκαλιά και την οικογενειακή θαλπωρή, νομίζετε ότι θα τα βρει όλα ρόδινα μπροστά του; Ή θα είναι δύσκολα και βασανιστικά; Εσείς τι λέτε;
-Θα είναι πολύ δύσκολα.

Η απομάκρυνση από την αγκαλιά του Θεού Πατέρα και
η υπερβολική πλεονεξία, οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεωκοπία

Αυτό ακριβώς έχει γίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα μας. Οι Χριστιανοί εδώ στην πατρίδα μας εγκατέλειψαν το σπίτι του Θεού, την αγκαλιά Του, την καρδιά Του και αποφάσισαν μόνοι τους να χαράξουν την πορεία τους λέγοντας:
«Βαρεθήκαμε πια αυτή την αγκαλιά! Τώρα θέλουμε μόνοι μας να αυτοδημιουργηθούμε!».
Λες και ένα καλός Πατέρας δεν αφήνει το παιδί Του να αυτοδημιουργηθεί.
Κι έτσι έφυγαν από εκεί, από το σπίτι του Θεού και την αγκαλιά και την καρδιά Του, και άρχισαν μόνοι τους μέσα στην πλεονεξία τους να φτιάχνουν χίλια δυο πραγματάκια.
Είναι γεγονός ότι, ό,τι έφτιαχναν, το έφτιαχναν με πολλή λατρεία, αλλά και με πολλή αφροσύνη, γιατί μέσα σε αυτά υπήρχαν δυο άσχημα πράγματα:
Το ένα ήταν η φοβερή πλεονεξία. Έφτιαχναν υπερβολικά πράγματα!
Και το δεύτερο, που θα μπορούσα να το πω και πρώτο, είναι ότι έφυγαν μακριά από την  αγκαλιά του Θεού Πατέρα τους, λέγοντάς Του: «Κοντά σου δεν είμαστε τόσο ευτυχισμένοι, γιατί δεν μας αφήνεις να κάνουμε και να απολαύσουμε όσα θέλει η ψυχή μας».
Βέβαια ο Πατέρας και η Μάνα λένε στο παιδί: «Παιδί Μου, εδώ έχεις όλα αυτά για να επιβιώσεις σωστά σε μια ισορροπημένη ζωή. Όλα αυτά που ζητάς, τα υπερβολικά λούσα, τα υπερβολικά πράγματα, δεν  είναι σωστά και θα στεναχωρηθείς και θα πληγωθείς. Μετά βλέπω, ότι θέλεις να κάνεις πράγματα τα οποία είναι πιο πάνω από τις δυνάμεις σου και αυτό μια μέρα θα έχει άσχημο αντίκτυπο». Το παιδί όμως δεν ακούει τις συμβουλές και απερίσκεπτα απαντά: «Εντάξει, ρε Πατέρα, κάτσε στην άκρη εσύ. Παράτα με! Τώρα και εγώ θα κάνω τη ζωή μου». Και σαν τον άσωτο γιό πήρε όλο το μερίδιο της πλεονεξίας και της ολιγοπιστίας απέναντι στον Γονιό του και έφυγε από την καρδιά του Θεού Πατέρα. Τα αποτελέσματα τα είδαμε. Βρέθηκε σε ξένες εωσφορικές αγκαλιές. Ο διάβολος τους παραχώρησε τα πάντα! Ό,τι θέλανε! Μέχρι που τους έπαιρνε τηλέφωνο στο σπίτι τους και τους έλεγε:
«Έχω χρήματα. Θέλετε να σας δώσω, για να κάνετε και άλλα πράγματα;».
Και έτσι οι άνθρωποι, άπληστοι όπως ήταν, άρχισαν και πήγαιναν στα σπίτια αυτών των πονηρών ανθρώπων και ξεσήκωναν από τις τράπεζες υπέρογκα ποσά, δήθεν με πολύ αγάπη, για να ζήσουν καλύτερα τα παιδιά τους. Και οι τραπεζίτες τους έδιναν, έχοντας βέβαια τον πονηρό σκοπό τους.
Το αποτέλεσμα το είδαμε. Κάποια στιγμή, αυτοί οι πονηροί δανειστές μας, που το έπαιζαν καλοί, ξύπνησαν μια μέρα και τους ζήτησαν να  πάρουν πίσω ό,τι τους έδωσαν!
Βέβαια τα ελληνόπουλα, με την παιδική αφροσύνη που τα χαρακτηρίζει, νομίζοντας ότι υπάρχει κοινή λογική, που θα τους βοηθούσανε και θα τους άφηναν περιθώριο να ξεπληρώσουν αυτά που χρωστούσανε, ζήτησαν πολλές φορές από τους δανειστές τους περιθώριο χρόνου. Μα  οι δανειστές, άλλο σκοπό είχαν. Δεν είχαν σκοπό να σε βοηθήσουν. Είχαν σκοπό να σου βάλουν θηλιά στο λαιμό. Και εσύ επειδή δεν πίστεψες τα λόγια του Θεού Πατέρα σου, έπεσες μέσα στο φοβερό βόθρο της αφροσύνης και της πλεονεξίας. Και τώρα φωνάζεις μέσα από αυτά τα βάθη του πηγαδιού «βοήθεια!».
-Ποιος όμως, παιδί μου, θα σε ακούσει;
-Μήπως ο Πατέρα σου, που Τον έδιωξες;
-Μήπως η Μάνα σου, που Την αγνόησες;
-Μήπως το πατρικό σου σπίτι, που το ακύρωσες;
-Ποιος, παιδί μου, θα σε ακούσει;
Αφού γύρω από το πηγάδι είναι όλοι οι δανειστές σου, που  θέλουνε εσύ να καταποντιστείς και με τη σειρά τους αυτοί, με το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος, να πάρουν την περιουσία σου!
-Αυτό δεν έχει γίνει τώρα στην πατρίδα μας;

Γι’ αυτό πριν λίγους μήνες ψηφίστηκαν τα ποιο απαίσια κυβερνητικά μέτρα, που υποβιβάζουν τον άνθρωπο στο επίπεδο του ζώου. Δηλαδή, όπως παλιά οι άνθρωποι έβαζαν τα άλογα ζώα, να γυρνούν γύρω-γύρω από το αλώνι και τους έδιναν μια πενιχρή τροφή, τοποθετώντας τους παρωπίδες μπροστά και τους έλεγαν: «Τώρα αυτό θα κάνετε. Θα γυρνάτε γύρω-γύρω, για να μου ετοιμάσετε αυτόν τον καρπό που εγώ θα κερδίσω».  Έτσι και τώρα ένα πολύ ασήμαντο φιλοδώρημα, όχι μισθό, αλλά ένα απλό φιλοδώρημα, θα χαρίζει ο σατανάς, μέσα από αυτούς τους ηγέτες υπηκόους του, στα παιδιά του Θεού, στα σπλάχνα Του, που δεν πίστεψαν στον Θεό της σύνεσης, αλλά αγκάλιασαν τον θεό της πλεονεξίας.
Τώρα τα μέτρα ψηφίστηκαν και οι άνθρωποι βρίσκονται μπροστά στη χειρότερη φάση της ζωής τους και όλοι λένε:
-Πως θα ζήσω; Πως θα βγάλω το ψωμί μου; Πως θα πάω στη δουλειά μου;
Αν είναι δυνατόν, ένας άνθρωπος που έπαιρνε 1200€-1500€, τώρα πλέον νομιμοποιείται ο μισθός του στα 500€ και αυτά αν τα βρεις. Γιατί, όταν θα πας να δουλέψεις κάποιοι θα σου πουν: «Εγώ δίνω μόνο 300€. Αν θες, έλα. Αν δεν θέλεις φύγε». Κι εσύ βρίσκεσαι τώρα στο δίλλημα: Να πας τώρα; Ή να μην πας; Αν δεν πας, δεν θα χεις να φας. Αν πας, πως θα τα βγάλεις πέρα; Αφού τα πετρέλαια, οι βενζίνες, το ρεύμα, ακριβαίνουν συνέχεια.
Η απομάκρυνση λοιπόν από την αγκαλιά του Θεού Πατέρα και η υπερβολική πλεονεξία οδήγησαν τους Έλληνες στην χρεωκοπία.

Έρχεται ο πρώτος πόλεμος, της πείνας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης!
 Τώρα ρωτάω κι εγώ:
-Ποιος θα βοηθήσει αυτά τα παιδιά;
Μόνο ο πολυεύσπλαχνος Θεός. Έρχεται ξανά ο Θεός της άπειρης αγάπης ανάμεσά μας και αναζητάει πάλι τα παιδιά Του λέγοντας:
«Ελάτε σε Μένα! Ελάτε στην καρδιά Μου! Ελάτε γρήγορα στην αγκαλιά Μου, γιατί δυο μεγάλοι πόλεμοι τώρα θα ξεκινήσουν, γα να ζήσετε παιδιά Μου την αλήθεια της αφροσύνης  σας και την αλήθεια της δικής Μου  στοργής και μητρικής αγάπης.
Δυο μεγάλοι πόλεμοι που θα σας ταρακουνήσουν πολύ βαθιά. Τον ένα πόλεμο ήδη τον ζείτε και βρίσκεται σε εξέλιξη, γιατί από τώρα και στο εξής μόνο τρία πράγματα θα νιώθετε:
Τον πόλεμο, την πείνα και την εξαθλίωση με ό,τι αυτό συνεπάγετε, σαν  ταραχή, σαν απελπισία, σαν απόγνωση, σαν ό,τι άσχημο μέσα στις καρδιές σας.
Βεβαία ο σατανάς δεν θέλησε μονάχα να πεινάσετε. Δεν τον απασχολεί το σώμα σας, που ούτως ή άλλως μετά από λίγα χρόνια θα φθαρεί και θα μπει στο χώμα. Απλά το χρησιμοποιεί σαν πόρτα, για να μπει στην ψυχή σας. Τον σατανά τον απασχολεί η ψυχή σας! Αυτήν θέλει να κερδίσει!».

-Ξέρετε γιατί τον απασχολεί τόσο πολύ αυτό τον σατανά;
Γιατί ξέρει πολύ καλά ότι, όταν ένας άνθρωπος γεννιέται, η ψυχή του βγαίνει μέσα από την καρδιά του Θεού Πατέρα και την φυτεύει ο ίδιος ο Θεός στη μήτρα της γυναίκας!
-Το έχετε καταλάβει αυτό που σας λέω τώρα;
Η ψυχή μας βγαίνει απευθείας από την καρδιά του Θεού Πατέρα και εμφυτεύεται στη μήτρα της γυναίκας. Γι’ αυτό και ονομάζει το παιδί Του αυτό «σπλάχνο Του», γιατί μέσα από τα σπλάχνα Του βγαίνει. Γι’ αυτό και έχει άπειρη ευσπλαχνία ο Θεός, γιατί είμαστε τα σπλάχνα Του! Γι’ αυτό ο Θεός Πατέρας είναι ερωτευμένος με τις ψυχές μας!  Γι’ αυτό και η ψυχή μυστικά αναζητεί τον Θεό!

Γι’ αυτό και σεις οι μάνες πρέπει να είστε οι παραμάνες του Θεού! Να μην σφετερίζεστε αυτό το δικαίωμα του Θεού και να αποκαλείται τα δικά Του παιδιά, δικά σας παιδιά. Εσείς πρέπει να λέτε απλά στα παιδιά:
«Ναι, παιδί μου, εγώ είμαι που σε γέννησα. Αλλά η Μαμά σου και ο Μπαμπάς σου είναι ο  Θεός Πατέρας μας. Αυτός είναι και Πατέρας και Μητέρα σου».
Απλούστατα αυτός ο Θεός Πατέρας, που είναι και Πατέρας και Μητέρα, έδωσε σε εμάς την εξουσία, στην γυναίκα, σαν μάνα, την μητρότητα και στον άντρα, σαν πατέρα, τις πατρικές Του εξουσίες, ώστε μάνα και πατέρας μαζί να εκπληρώσουμε το θέλημα του Θεού Πατέρα και Μητέρα στα παιδιά Του.
Το τονίζω ξανά: Ο Θεός είναι Πατέρας και Μητέρα μαζί! Και όταν δίνει μια ψυχή, να φυτευτεί στην μήτρα μιας γυναίκας, ξαναδίνει τα δικαιώματα, αυτές τις εξουσίες, αυτά τα φοβερά δώρα, που πηγάζουν από την πατρικότητα και την μητρότητα  Του, τα χωρίζει και τα δίνει στους γήινους γονείς, στην μάνα και στον πατέρα.

Τώρα όμως θα ζήσουμε όλοι αυτό, που είναι το αποτέλεσμα της αφροσύνης μας. Αυτό που ψηφίστηκε  και που τώρα θα το βλέπουμε να τρέχει συνέχεια στους δρόμους της πατρίδας μας, θα είναι πείνα, φτώχεια και εξαθλίωση. Έτσι είναι και δεν αλλάζει τώρα.

Το μόνο που μπορούμε να αλλάξουμε είναι  με την προσευχή μας, να μπούμε ξανά στο σπίτι του Θεού, στην καρδιά του ουράνιου στοργικού Πατέρα μας, που είναι και η τρυφερή Μητέρα μας. Να επανέλθουμε ξανά μέσα από εκεί που προήλθαμε. Αυτός είναι Εκείνος που θα απαλύνει τους πόνους μας. Αυτό είναι που ζητάει ο Θεός. Μην νομίζετε όμως, ότι με την επιστροφή μας όλα θα εξαλειφθούν απότομα. Όχι. Από εμάς εξαρτάται αν θα εξαλειφθούν ή όχι.
Μοιάζουμε σαν ένα παιδί, που μακριά από τους γονείς του έπαθε πολλά ατυχήματα και έχει τώρα φοβίες. Έχετε την αίσθηση, όταν θα επανέλθει στο σπίτι του γονιού του, ότι αυτές οι φοβίες θα φύγουν από την πρώτη μέρα; Όχι, θα παραμείνουν για πολύ καιρό, μέχρι να ζήσει, να νιώσει, να κατανοήσει, να απολαύσει, να αισθανθεί την απόλυτη αγάπη του πατέρα και της μάνας. Αυτή θα διώξει αυτούς τους φόβους και αυτές τις ερινύες της ψυχής.
Ο Θεός ζητάει επιστροφή στην καρδιά Του! Και το ζητάει τώρα, γιατί παράλληλα με αυτό τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει, που τώρα φαίνεται ότι είναι μόνο πείνας, φτώχειας και εξαθλίωσης, σε λίγο θα είναι και υλικός πόλεμος! Πόλεμος με βόμβες και με όλα αυτά τα σχετικά οπλικά συστήματα, που δεν έχει σημασία αν θα γίνει σε μικρό βαθμό ή σε μεγαλύτερο, θα είναι όμως καταστροφικός. Ευτυχώς για την πατρίδα μας, λόγω φτώχειας δεν θα ζήσουμε αυτή την ένταση του πολέμου, όπως θα την ζήσουν περιφερειακά όλα τα κράτη. Αυτό που θα ζήσουν τα κράτη, θα είναι μια τέτοια μορφή εξαθλίωσης, μια τέτοια μορφή ερήμωσης, μια τέτοια μορφή πληγής, που δεν την έχει φανταστεί το ανθρώπινο γένος. Θα εξαφανιστούνε τεράστια τμήματα της ανθρωπότητας, όπως κράτη, έθνη, άνθρωποι, ζώα, φυτά. Δεν λέω ότι αυτό θα γίνει αύριο και μεθαύριο, αλλά σ’ αυτά τα εγγύς χρόνια, που θα τα ζήσετε και θα τα δείτε…
Όμως μέσα στα χρόνια αυτά της απελπισίας, θα υπάρχουν και τα χρόνια της ελπίδας, της ανάκαμψης και του φωτισμού, γιατί θα είναι πιο έντονη η διαφορά των ανθρώπων που ζουν  στο σκοτάδι και αυτών που ζουν μέσα στο φως, που είναι η αγκαλιά και η καρδιά του Θεού. Οι άνθρωποι θα ζήσουν ξανά τα θαύματα της πρώτης χριστιανικής εποχής!
Σας το έχω ξαναπεί αυτό, βάλτε το καλά στην καρδιά σας! Μπορεί αυτά που σας λέω, να προκαλούν φόβο και θα προκαλούν φόβο στις καρδιές σας, όταν αυτές τις έχετε μακριά από την αγκαλιά του Θεού, μακριά από την καρδιά Του. Αλλά όταν θα μπείτε εκεί μέσα και θα πείτε: «Θεέ μου, Εσύ είσαι ο Πατέρας και η Μητέρα μου, και εγώ είμαι το μωρό Σου μέσα στην αγκαλιά Σου», για ένα πράγμα να είσαι βέβαιος, ότι, όπως ένα μωρό δεν καταλαβαίνει, εάν γύρω του υπάρχει πόλεμος, πείνα, φτώχεια, γιατί βρίσκεται στο πιο ασφαλές σπίτι, που είναι το στήθος της μαμάς του και έχει την πιο τέλεια τροφή, που είναι το γάλα της μαμάς του και έχει την πιο τέλεια ζεστασιά, που είναι η μητρική της στοργική αγάπη, έτσι κι εσύ δεν θα φοβάσαι για τον πόλεμο που ξεσπάει γύρω σου.
Αυτά τα τρία, την ασφάλεια, την τέλεια τροφή και την ζεστασιά, θα τα έχουν τα παιδιά του Θεού, που θα βρίσκονται μέσα στην  καρδιά του Θεού Πατέρα.
Γι’ αυτό με θαύματα θα τρέφονται οι πιστοί. Πολύ ελάχιστη τροφή θα τρώνε και θα επιβιώνουν. Και οι ίδιοι θα παραξενεύονται, αλλά θα το ζουν τόσο απλά, που δεν θα τους κάνει αίσθηση. Με απλές μονάχα κινήσεις, σταυρώνοντας τον εαυτό τους και σταυρώνοντας αυτό που θα τρώνε και αυτό που θα πίνουνε, θα επιβιώνουν! 
Αυτός θα είναι ο πρώτος πόλεμος στον οποίο ο σατανάς θέλει να εξαθλιώσει τα παιδιά του Θεού, για να τα φέρει στην απελπισία. Γι’ αυτό θα δείτε σε λίγο να αυτοκτονάνε ακόμα περισσότεροι άνθρωποι. Θα χάνονται τα παιδιά! Θα βρίσκονται στον κόσμο τους! Θα ζουν σε μια τρέλα, γιατί θα λείπει ο φωτισμός του Θεού, η Χάρις του Θεού!
Γι’ αυτό, ζητάω από όλους σας τώρα, γονατίστε και προσευχηθείτε για τα παιδιά σας, για να μην χαθούν στην απελπισία τους. Όταν ένα παιδί νιώθει, ότι δεν έχει μέλλον, ότι τώρα δεν θα μπορεί να παντρευτεί, δεν θα μπορεί να ζήσει, τι θα κάνει; Τι αισθήματα νομίζετε ότι μπαίνουν  στην καρδιά του; Δεν μπαίνει η απελπισία; Εδώ στα καλά καθούμενα που τα έχουν όλα και απελπίζονται. Φανταστείτε στα δύσκολα τι θα κάνουνε.
Θέλει ο σατανάς λοιπόν σε πρώτη φάση, να σκοτώσει το σώμα, να το εξαθλιώσει, να το ταπεινώσει και να αναγκάσει αυτούς τους ανθρώπους, εξαιτίας του σώματος να υποταχθούν σ’ εκείνον. Γιατί δεν τον νοιάζει σας είπα το σώμα μας, δεν τον απασχολεί. Ξέρει τους τρόπους να το ταπεινώσει. Τον απασχολεί όμως η ψυχή μας. Αλλά για να γίνει αυτό, να ταπεινωθεί η ψυχή, πρέπει πρώτα να ταπεινώσει το σώμα μας. Γι’ αυτό έρχεται ο πρώτος πόλεμος της πείνας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης.
Ξεκίνησε σιγά-σιγά με δόλο και πονηριά ο δεύτερος διωγμός του Χριστού!       
Αυτός είναι ο δεύτερος πόλεμος πριν από τα έσχατα!

Ο δεύτερος πόλεμος έχει ήδη αρχίσει, τόσο σιγά, τόσο πονηρά και τόσο δόλια, που θα γίνονται τέτοια πράγματα, που και εσείς δεν θα μπορείτε να τα καταλάβετε. Δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε με ποια λογική θα γίνονται. Κι’ όμως για τον περισσότερο κόσμο,  που θα έχει πεισθεί από τους ηγέτες του σατανά, θα είναι μια πραγματικότητα!
Θα πεισθούν όλοι οι ηγέτες, ότι πρέπει να είμαστε μια πολιτισμική δήθεν κοινωνία!
-Ξέρετε για ποιον λόγο;
Θα σας πω. Τον σατανά δεν τον  απασχολεί, ούτε ο Βουδισμός, ούτε ο Ινδουισμός, γιατί δικές του θρησκείες είναι. Αυτός έβγαλε όλες αυτές τις θεότητες της βουδιστικής και ινδουιστικής θρησκείας.
-Θέλετε αποδείξεις γι’ αυτό;
Μα αφού πιστεύουν και λατρεύουν τα φίδια! Πιστεύουνε σε πράγματα τα οποία είναι σατανικά!
-Ποιος τους τα έδωσε αυτά; Μήπως ο Θεός;
Όχι, παιδία μου. Ο σατανάς τους τα έδωσε. Είναι δικός τους.
Δεν τους απασχολεί λοιπόν ούτε ο βουδισμός, ούτε και ο ινδουισμός
Δεν τους απασχολεί όμως ούτε και ο μουσουλμανισμός, γιατί ξέρει ότι με το δώρο που τους έδωσε, ότι δήθεν ο Θεός είναι πολυεύσπλαχνος, τους έχει ξεγελάσει.  Πράγματι μέσα στο κοράνιο λέει, ότι ο Αλλάχ είναι πολυεύσπλαχνος. Έτσι λένε οι μουσουλμάνοι. Μόνο που οι ίδιοι ενεργούν σατανικά,  γιατί με τον τρόπο που ζούνε σκοτώνουν ο ένας τον άλλον ισχυρίζοντας δήθεν ότι ο Θεός είναι θεός της πίεσης και της βίας!!!  Και αυτό το δείχνουνε με τη ζωή τους, με όλους εκείνους τους καμικάζι, που ζώνονται με βόμβες και σκοτώνουν πάρα πολλά άτομα. Έχουν επίσης τέτοιο μίσος για τον Χριστιανισμό, που μόλις δουν μικρά αθώα παιδιά να ομολογούν τον Χριστό, τα σφάζουνε ή τα κρεμάνε! Τα έχετε δει και τα έχετε ακούσεις στις τηλεοράσεις. Μια φορά έδειχνε ένα μικρό παιδάκι του Δημοτικού Σχολείου, που έλεγε ότι «εγώ είμαι Χριστιανός» και το κρεμάσανε!!!

Δεν τον απασχολεί λοιπόν τον σατανά ούτε ο βουδισμός, ούτε ο μουσουλμανισμός, ούτε  ο ινδουισμός, ούτε καμία άλλη θρησκεία.
-Ξέρετε ποιος τον απασχολεί;
 Αυτόν τον οποίο μισεί κατάβαθα, γιατί νομίζει ότι του πήρε δήθεν την θέση! Τον Υιό του Θεού μισεί ο σατανάς! Ο Εωσφόρος μισεί τον Χριστό, γιατί Τον θεωρεί δήθεν υπαίτιο, που δεν βρίσκεται αυτός αμέσως μετά τον Θεό. Θέλει να είναι κι εκείνος θεός!
Γι’ αυτό και όλο το μίσος του στρέφεται εναντίων του Χριστού. Γι’ αυτό και θα έλθει σαν Αντίχριστος. Το καταλαβαίνεται αυτό;
-Ναι.


Γι’ αυτό και όσοι από εμάς θα πιστεύουμε βαθιά στον Χριστό, τώρα θα περάσουμε έναν δεύτερο πόλεμο. Θα απαγορευθεί από τους ηγέτες να φοράμε σταυρούς! Θα απαγορευθεί επίσημα να διακηρύξουμε δημόσια την πίστη μας!  θα φτάσουμε σε τέτοιο σημείο, που όποιος θα μιλάει για Χριστιανισμό, για Ορθοδοξία και για Ελλάδα, επειδή συνυφάνθηκε η Ελλάδα με την Ορθοδοξία, θα τον θεωρούν ακραίο στοιχείο και θα τον πολεμούν! Και μην εκπλαγείτε, αν τον στέλνουν και στα δικαστήρια, γιατί τόλμησε να μιλήσει για τον Χριστιανισμό και ότι είναι ορθόδοξος Έλληνας! Θα τα δείτε αυτά! Πολλά μέρη δικά μας, Ελληνικά και Χριστιανικά, θα κατοικηθούν από ξένους ανθρώπους. Από ανθρώπους που πιστεύουν στον μουσουλμανισμό και σε άλλες θρησκείες και θα είμαστε ανίσχυροι να τα υπερασπιστούμε. Θα γίνει ξανά ο Χριστιανισμός μια μυστική οργάνωση πλέον. Θα πιστεύουν κρυφά, θα προσεύχονται κρυφά, θα λειτουργούνται κρυφά, θα μεταλαβαίνουνε κρυφά.  Σίγουρα θα με ρωτήσετε: «Καλά όλοι οι υπόλοιποι Χριστιανοί τι θα γίνουν;» Θα υπάρχει Χριστιανισμός, παιδιά μου. Θα υπάρχουνε και Εκκλησίες. Θα υπάρχουνε και θείες Λειτουργίες. Μόνο που αυτές οι Εκκλησίες δεν θα είναι του Χριστού. Θα είναι του Αντίχριστου! Θα επιτρέψει ο σατανάς, για να χτυπήσει ακόμα πιο πολύ τον Χριστό στην καρδιά, να υπάρχουν Εκκλησίες με παπάδες και δεσποτάδες, μόνο που θα τους έχει διατάξει πιο πριν: «Ναι, σας το επιτρέπω να κάνετε Λειτουργίες,  μόνο που θα μνημονεύεται εμένα και τον Ψευδοπροφήτη μου!». Όπως παλιά μνημονεύαμε τους Βασιλείς, όπως μνημονεύουμε τον Αρχιεπίσκοπο και λέμε «υπέρ του Αρχιεπισκόπου …», τότε θα μνημονεύετε πρώτα ο αρχηγός του κράτους της παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα είναι ο Αντίχριστος και στη συνέχεια θα μνημονεύετε και ο Ψευδοπροφήτης, σαν τον Αρχιεπίσκοπο της πανθρησκείας, που θα δημιουργήσουνε. Τότε αυτόματα πλέον δεν θα υπάρχει το Άγιο Πνεύμα εκεί. Θα έχει φύγει. Γι’ αυτό και η Θεία Κοινωνία που θα παίρνουν οι άνθρωποι,  θα νομίζουνε ότι είναι Σώμα και Αίμα Χριστού, αλλά δεν θα είναι! Θα είναι κοινωνία μαύρη και άραχνη και σατανικιά! Γι’ αυτό και η αληθινή Θεία Κοινωνία, θα τελείται μυστικά από ευσεβείς ιερείς, οι οποίοι θα είναι πολύ λίγοι.
Αυτός θα είναι ο δεύτερος πόλεμος: Ο δεύτερος μεγάλος διωγμός του Χριστού!

Ο Θεός αποκαλύπτει τώρα στα έσχατα το μήνυμα της θεϊκής μητρικής Του λατρείας στα  παιδιά Του και μας ζητάει: «Αγαπήσετε τον Γιό Μου, σαν Γιό σας και Θεό σας,
όπως Τον αγάπησε η Παρθένος Μαριάμ»

Γι’ αυτό και τώρα αποκαλύπτεται το μεγαλύτερο μυστήριο της  Αγίας Τριάδος:
Η μητρική αγάπη του Θεού, που σαν Μητέρα αναζητά τα μωρά Του και ζητάει από  όλα τα σπλάχνα Του, σαν μωρά να κρυφτούν στην αγκαλιά Του. Είναι ερωτευμένος ο Θεός Πατέρας μαζί μας!

Μας ζητάει ακόμα  να αγαπήσουμε τον Γιο Του, σαν Γιό μας και Θεό μας,  όπως Τον αγάπησε η Παρθένος Μαριάμ.
-Ξέρετε γιατί;
Πριν ο Θεός επιτρέψει ο Γιός Του να περάσει όλη αυτή την θλίψη του  διωγμού και της σταυρικής Του θυσίας, επέτρεψε σε μια γυναίκα, την Βασίλισσά Του Μαριάμ, να σκεπάσει, να περιφρουρήσει και να διαχύσει μέσα στην καρδιά του  μικρού Ιησού την άπειρη ερωτική, μητρική της αγάπη, γιατί σαν άνθρωπος θα υπέφερε, κι Εκείνη Του έδινε όλη αυτή τη χαρά. Επέτρεψε ο Θεός, η Παναγία ανθρώπινα να μεταφέρει όλη της την ερωτική, μητρική αγάπη στο Μωρό της, για να μπορέσει ο Ιησούς, σαν άνθρωπος, να αντέξει όλα αυτά που θα υπέφερε για την ανθρωπότητα.
 Και τώρα, πριν τον δεύτερο Του διωγμό, θα επιτρέψει πάλι ο Θεός Πατέρας, όχι τώρα μόνο από μια γυναίκα, αλλά από άπειρες μητρικές καρδιές, όσες θα δεχθούν το μήνυμά Του, να αγαπήσουν τον Γιό Του πάλι, σαν δικό τους Γιό και Θεό τους, ξέροντας τώρα ότι ο Ιησούς δεν είναι μόνο άνθρωπος αλλά είναι και Θεός. Σαν Υιό Του Θεού, θα Τον λατρέψουν μέσα στην καρδιά τους, αλλά και σαν άνθρωπο θα Τον αγαπήσουν, σαν δικό τους Μοναχογιό, τόσο δυνατά, τόσο τρυφερά, τόσο στοργικά, που αυτές οι μητρικές καρδιές, θα επιτρέψει ο Θεός Πατέρας, να αντιταχθούν πλέον, αντί του Υιού Του, ενάντια στον Ψευδοπροφήτη και στον Αντίχριστο.
Αυτό θα ξεκινήσει τώρα. Και για να είμαι πιο ακριβής, ήδη ξεκίνησε. Ήδη διαχέεται σε όλο τον κόσμο το μήνυμα του μητρικού Του έρωτα, το μήνυμα της μητρικής Του αγάπης, το μήνυμα της θεϊκής Του λατρείας, που έχει για εμάς. Ότι δηλαδή, σαν Μαμά μας λατρεύει και σαν μωρά θέλει εμείς να κρυφτούμε στην αγκαλιά Του. Και θέλει να αγαπήσετε όλοι σας τον Ιησού, σαν δικό σας Μωρό, σαν δικό σας πολυαγαπημένο Βρέφος.
Να θυμάστε την Γέννηση του Χριστού, να θυμάστε τη χαρά που είχαν όλοι εκείνοι που πήγαν να Τον δουν, να Τον αγκαλιάσουν, να φιλήσουν αυτό το Βρέφος, τον Ιησού, γιατί μόνο το θείο Βρέφος Ιησού, θα μπορέσει να σας βοηθήσει να αντέξετε, να  πολεμήσετε, να αντισταθείτε στον Αντίχριστο και στον Ψευδοπροφήτη. Θα είναι ο μόνος, που ενώ θα Τον νιώθετε σαν πληγωμένο Βασιλιά πάνω στο σταυρό, μέσα στην καρδιά σας θα Τον νιώθετε και θα Τον λατρεύεται σαν Βρέφος.
-Ξέρετε γιατί;
Γιατί μόνο το βρέφος δίνει την φοβερή δύναμη στη μάνα, να αρνείται τα πάντα για χάρη του μωρού της. Κανένας, ούτε φίλος, ούτε σύζυγος, ούτε αδελφός, δεν μπορεί να έχει τόση δύναμη αγάπης απέναντι στον σύζυγο, στον φίλο, στον αδελφό, απ’ ότι το μωρό.
-Το καταλάβατε αυτό;
Γι’ αυτό εύκολα χωρίζουν οι σύζυγοι. Εύκολα χωρίζουν επίσης οι φίλοι. Εύκολα χωρίζουν τα αδέλφια. Αλλά δεν χωρίζει εύκολα η μάνα από το μωρό της.
Γι’ αυτό και σας παραδίδεται τώρα το Βρέφος Ιησού, για να μπει στην καρδιά σας, σαν μοναδικό Βρέφος πολυαγαπημένο και να γίνει ο έρωτας της καρδιά σας. Αλλά ταυτόχρονα να νιώθετε αυτόν τον μικρό Ιησού και σαν πληγωμένο Βασιλιά πάνω στο σταυρό, που υποφέρει ξανά και θα Τον δείτε σε λίγο να υποφέρει περισσότερο, γιατί ο διωγμός Του θα είναι πασιφανής  και θα είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, σε όλη την ανθρωπότητα.

Μόνο που ο Ιησούς τώρα θέλει να μας δώσει την δύναμη πώς να πολεμήσουμε. Εκείνος θα μας φωτίσει και θα μας δείξει τους τρόπους και τους δρόμους, που εμείς θα ακολουθήσουμε και θα αγωνιστούμε, ώστε να τα καταφέρουμε να αντέξουμε σε αυτό που έρχεται. Αλλά γι’ αυτόν τον τρόπο που θα αγωνιστούμε, θα σας τον αναφέρω την επόμενη φορά.
Τώρα πρέπει εσείς δύο πράγματα να αποφασίσετε:
Εάν θα μπείτε στην αγκαλιά του Θεού και βαθιά στην καρδιά Του. Και αν αποφασίσετε να  κάνετε το θείο Βρέφος Ιησού, το Βρέφος της ψυχής σας, τον έρωτα της καρδιά σας.
-Ή μήπως θα παραμείνετε  ολιγόπιστοι ή άπιστοι έξω από αυτό το μήνυμα Του;
Αυτό εξαρτάται από σας…
Επίλογος
Εύχομαι ο Θεός να σας φωτίσει και σε αυτή την θεία Λειτουργία να σας δώσει όλη εκείνη την θεϊκή σύνεση, να κατανοήσετε τα μηνύματα αυτά, να αγαπήσετε έγκαιρα τον Γιό Του και να Τον βάλετε σαν Βρέφος στην καρδιά σας και να  γίνει Αυτό ο μοναδικός σας πραγματικός έρωτας. Αυτός ο θεϊκός έρωτας θα σας δώσει τέτοια θυσιαστική δύναμη αγάπης, που το ένα θαύμα θα ακολουθεί το άλλο και η ζωή σας δεν θα ναι πλέον απλή και κοινή, αλλά θα είναι μια  θαυμαστή ζωή, από την πολλή θαυματουργία που θα γίνεται.
Τα χρόνια είναι πολύ περιορισμένα, τα χρόνια της γαλήνης και της ειρήνης τέλειωσαν.          Η ειρήνη φεύγει πλέον από τον κόσμο και η γαλήνη φεύγει από τις ψυχές. Όχι όμως από εκείνες τις ψυχές, που θα αποδεχτούν να έχουν τον Θεό Πατέρα, σαν Μάνα και Πατέρα τους. Θα δείτε πράγματα τόσο θαυμαστά, που θα λέτε: «Θεέ μου, από τη μια λυπάμαι για όλα αυτά τα κακά που  έρχονται, από την άλλη όμως είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί ξαναζώ τη ζωή των πρώτων Χριστιανών με τα τόσα θαύματα, που συνέβαιναν τότε στους Αγίους.
Εύχομαι ο Θεός να σας ευλογήσει όλους! Αμήν.