Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Προσευχή για την Οικογένεια μας.



Κύριε Ιησού Χριστέ , Υιέ του Θεού, ο ευλογημένος καρπός της Παναγίας Μητρός σου, Συ που καταδέχτηκες να γίνεις άνθρωπος δια την σωτηρία την ιδική μας και μεγάλωσες και ανετράφης μέσα εις οικογένεια ευλογημένη και αγία. Σε παρακαλούμε να ακούσης την ιδική μας οικογένεια.

Ελθέ, Κύριε, να κατοικήσεις και να μένεις μαζί μας. Επιθυμούμε και Σε παρακαλούμε να γίνεις ο κηδεμόνας και ο σύντροφός μας, ο καλός διδάσκαλος, ο παντοδύναμος προστάτης και βοηθός και ιατρός των ασθενειών μας.

Δώσε, Κύριε, να βασιλεύει εις τον οίκον μας το άγιο θέλημά Σου. Χάρισέ μας την ομόνοια, την ειρήνη, την αγάπη, την αμοιβαία ανοχή και μακροθυμία, την ενότητα, την υπομονή, και πάσα άλλη αρετή. Χάριζέ μας τα αγαθά Σου, τα πνευματικά και υλικά.

Και αξίωνέ μας ημέρα και νύχτα να ευλογούμε με καρδία ευγνώμονα το Άγιο Θέλημά Σου και του Ανάρχου Σου Πατρός και του αγαθού Σου Πνεύματος. Αμήν.