Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«Γιατί Με διώξατε από τις καρδιές σας και ακολουθείτε τον σατανά;»


Σας έδωσα, λέει ο Θεός, κάτι το μοναδικό, για να μπορείτε να νιώσε μια χαρά, μια ευτυχία, που κανείς άλλος μέσα στην κτίση δεν την έχει. Να μπορέσετε να γίνετε γονείς.
Γιατί μπορεί όλα τα άλλα που υπάρχουν στη γη, να σας δίνουν ευφροσύνη, όμως τίποτα δεν μπορεί νε ξεπεράσει σε ευτυχία αυτό που νιώθει η μάνα και ο πατέρας την ώρα που γεννάνε το μωρό τους. Αλήθεια σας λέω, αυτή την ευτυχία δεν την
έχει κανένας άλλος σ’ όλη την κτίση. Γιατί είναι κάτι το μοναδικό ο γονιός, ο πατέρας, η μάνα.
Κι Εγώ αναλογίζομαι, την ημέρα εκείνη που σας έπλασα στον Παράδεισο και την ώρα εκείνη που βρεθήκατε μπροστά Μου ήμουν Εγώ ο πρώτος που σας μίλησα, ο πρώτος που σας είδα. Σας κοίταξα στα μάτια και σας είπα: «Εσείς είσαστε δική Μου εικόνα. Σας γεμίζω με το δικό Μου πνεύμα, με τη δική Μου αγάπη, για να είσαστε ευτυχισμένη. Τότε έζησα κάτι το μοναδικό. Να νιώθω ότι αυτό το παιδί, που γεννήθηκε τώρα και το ονόμασα Αδάμ και που αργότερα είχα αυτή τη χαρά, μέσα από τη δική Του πλευρά να γεννήσω και τη δική Μου κόρη, να έχω τον Αδάμ και την Εύα, τα δικά Μου παιδιά. Να με κοιτούν στα μάτια. Να τους κοιτώ στα μάτια. Να Με αγαπούν και να τα αγαπώ. Να νιώθω το χτυποκάρδι της καρδιάς τους για Μένα τον Θεό και Εμένα η καρδιά Μου ήταν τόσο ευτυχισμένη, γιατί έλεγα, αυτά είναι τα μαργαριτάρια Μου, αυτή είναι η ευτυχία Μου. Όλο τον κόσμο έκανα. Δημιούργησα το σύμπαν. Δημιούργησα αυτό που εσείς ακόμα δεν μπορείτε να δείτε. Δημιούργησα τέτοια απίθανα κάλλη, που ακόμα οι επιστήμονες ψάχνουν να τα βρουν. Δεν μπορούν όμως ποτέ να κατανοήσουν το μεγαλείο της δημιουργίας Μου.
Κι όμως απ’ όλη την δημιουργία, ακόμα και από τους Αγγέλους Μου, που Με υπηρετούν από το πρωί μέχρι το βράδυ ολημερίς, εσείς γίνατε τα πιο διαλεχτά Μου κομμάτια, γιατί εσείς γίνατε μοναδικές δικές Μου εικόνες.Και σαν δικές Μου εικόνες είχα την απέραντη ευτυχία να νιώθω για πρώτη Μου φορά τι είναι ο Γονιός, τι είναι ο Πατέρας και η Μάνα. Γιατί μέσα στην δικιά Μου την καρδιά, για το δικό Μου πλάσμα, χτυπούσε και πατρικά και μητρικά. Τόσο πολύ σας έκρυβα μέσα στην καρδιά Μου, όπως κρύβετε εσείς το βρέφος μέσα στην δική σας αγκαλιά. Την ίδια ευτυχία που νιώθει η μάνα την ώρα που νιώθει το παιδί της ακουμπισμένο μέσα στο στήθος της να θηλάζει το νέκταρ της στοργής της, την ίδια αγάπη ένιωθα κι Εγώ για σας τα δικά Μου τα παιδιά, γιατί εσείς είσαστε τα βρέφη Μου κι Εγώ ο Γονιός σας, ο Πατέρας και η Μάνα σας. Και τώρα βρίσκομαι στην πιο στενάχωρη θέση, ν’ αφήνω τον σατανά, να ανοίξει την πύλη της κόλασης και να επιτρέψω στον καβαλάρη του ολέθρου να ανέβει στο άλογό του και να κρατάει τρία δρεπάνια. Το ένα της πείνας, το δεύτερο της αρρώστιας και το τρίτο του θανάτου, μπας και μπορέσω να σας συνετίσω και να σας ξαναφέρω πίσω στη δικιά Μου την αγκαλιά.
Σας υποσχέθηκα όσες φορές θα είστε στην καρδιά Μου, θα σας γεμίζω με χαρά. Αυτό το κάνω. Κανένας δεν μπορεί να παραπονεθεί ότι ήταν στην δικιά Μου την καρδιά και έζησε δυστυχισμένα. Όμως τώρα μόνοι σας αποφασίσατε να βγείτε από την δικιά Μου την καρδιά και επιλέξατε το κακό αντί το καλό, την δυστυχία, αντί την ευτυχία, την στεναχώρια, αντί την ηρεμία. Εγώ σας έδινα ειρήνη και δεν την δεχτήκατε. Ο άλλος σας δίνει τον πόνο και τον ακολουθείτε. Εγώ σας έδωσα την σκάλα να ανεβείτε στον ουρανό ξανά κι εσείς προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε την σκάλα αυτή για να κατεβείτε στον Άδη.   Και τώρα, όπως κάνετε εσείς στα δικά σας τα παιδιά, που όταν κάνουν ένα παράπτωμα και φεύγουν από κοντά σας, όταν δείτε και κάνουν κάτι, που δεν θα τους ωφελήσει στη ζωή, ή από το αυτί θα τους πιάσετε, ή απαλά, στοργικά και πατρικά θα προσπαθήσετε να τα ψιλοτιμωρήσετε.
-Είναι τιμωρία αυτό που κάνετε στα παιδιά σας, όταν κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει, αλλά πρέπει να το κάνετε για να τα συνεφέρετε;
-Είναι τιμωρία αυτό;
-Είναι μήπως οργή και αγανάκτηση στο παιδί σας;
-Μήπως δεν το θέλετε το παιδί σας και γι’ αυτό τα κάνετε αυτά;
-Όχι. Τα κάνετε όλα από αγάπη.
Κι Εγώ τώρα Με αναγκάζετε να κάνω κάτι που δεν θέλω. Με αναγκάζετε να αφήσω την δύναμη του σατανά να επεκταθεί. Γιατί η καινούργια χρονιά που μπήκε τώρα είναι η έναρξη της Αποκάλυψης. Τώρα θα νιώσετε στο έπακρον αυτόν που αφήσατε να γίνει ο βασιλιάς της καρδιάς σας. Θα νιώσετε και την πείνα και την δυστυχία και την αρρώστια, αλλά και τον θάνατο.
-Και θέλω να δω, θα γονατίσετε και θα Μου πείτε συγγνώμη;
-Άραγε, θα βρεθούν καρδιές, που θα καταλάβουν τα λάθη τους, που έστω και την τελευταία στιγμή, θα Μου πουν ένα Σ’ αγαπώ;
Εσείς το απαιτείτε από τα παιδιά σας.
-Κι Εγώ που είμαι ο Αρχηγός της εικόνας σας, δεν απαιτώ κι Εγώ την δικιά σας αγάπη;
Νομίζετε πως Είμαι αυτός που λένε οι ανόητοι. Ακόμα και οι δικοί Μου, που φαινομενικά νομίζουν ότι είναι δικοί Μου, που δήθεν Με κηρύττουν, που δήθεν Μου λένε ότι εμείς τον Θεό ακούμε. Με διδάσκουν με λάθος τρόπο. Τους έπεισε ο σατανάς ότι δεν υπάρχω.
-Γιατί, όταν μου λες, ότι είμαι ένας Θεός άπιαστος, ότι δεν σας έχω ανάγκη, ότι δεν Με έχετε ανάγκη, τότε τι Με κάνετε;
-Δεν Με αποχωρίζεστε;
-Αυτό ήρθα Εγώ να διδάξω;
-Αυτό έκανα Εγώ με τον Γιό Μου;
-Αν δε ενδιαφερόμουνα Εγώ για σας, θα έστελνα τον Γιό Μου να θυσιαστεί για σας;
-Αν δε ενδιαφερόμουνα Εγώ για σας, θα πονούσα λιγότερο απ’ ότι εσείς πονάτε για τα παιδιά σας;
-Γιατί Με διώξατε από τις καρδιές σας;
Θέλω να Μου πείτε τι σας έκανα και Με διώξατε.
Με τέτοια ευκολία και αφροσύνη Με διώχνετε;
Πόσο θα ήθελα να πάρετε ένα χαρτί και να γράψετε τρία πράγματα:
Πρώτον, πόσες φορές Μου είπατε Σ’ αγαπώ.
Δεύτερον, πόσες φορές Μου είπατε Σ’ ευχαριστώ.
Και τρίτον πόσες φορές σαν κερδοσκοπικά παιδιά ανόητα, Μου ζητάτε συνέχεια να σας δώσω κάτι για να περάσετε πιο όμορφα.
Κι Εγώ θα σας τα έδινα, όπως και σας τα δίνω με τέτοια ευκολία, γιατί σας πονώ και σας αγαπώ. Εσείς όμως ακόμα και αυτό το χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιείτε τα ίδια Μου τα δώρα, για να τα προσφέρετε στον σατανά και να καμαρώνει εκείνος και να λέει:
«Ζητιάνε, πέντε λεπτά τους ζητάς να προσευχηθούν σε Σένα, κι όμως προτιμούν να καθίσουν στον θρόνο μου και να μιλούν με μένα.
Πέντε λεπτά τους ζητάς για να ενώσουν τα χέρια τους και να πουν συγγνώμη για τα λάθη τους, κι όμως αυτοί προτιμούν να καθίσουν εκεί που λένε: «Μα αν την κλείσουμε ακόμα και αυτήν, πως θα ζήσουμε τελικά; Πως θα είναι η ζωή μας;»
Κατάφερα εγώ να περάσω σ’ αυτούς την αναγκαιότητα της σ’ εκείνους.
Εγώ είμαι αναγκαίους στους ανθρώπους.
Εγώ τους δίνω την ηδονή.
Εγώ τους δίνω τη χαρά.
Εγώ τους δίνω την ευτυχία.
Εγώ τους δίνω να απολαμβάνουν την σάρκα τους.
-Εσύ, τι τους προσφέρεις Ζητιάνε;»

Με τόση θρασύτητα μιλάει ο σατανάς στον Θεό και του λέει:
«Δες τι τους προσφέρεις. Και δες τι τους προσφέρω! Με μένα ασχολούνται όλη την ημέρα. Για Σένα, ούτε πέντε λεπτά.
-Και να σου πω και κάτι Θεέ Μου;
Θα μ’ άρεσε να σου δίνουν πέντε λεπτά, για να θυμούνται ποιον περιφρονούνε.
Για να μάθουν σ’ αυτά τα πέντε λεπτά ποιος είναι ο ζητιάνος. Γιατί, αν Σε ξεχνούσαν και τελείως, τότε δεν θα είχα τη χαρά να Σε νιώθω να πικραίνεσαι. Γιατί θα Σε είχαν τελείως ξεχάσει. Τώρα όμως, μου αρέσει να τους βάζω τρία λεπτά να γονατίζουν για να σου πουν δήθεν ένα «Πάτερ ημών…», αλλά η καρδιά τους είναι σε μένα δοσμένη.
Γιατί την ώρα που λένε στο «Πάτερ ημών» «..και άφεςημίν τα οφειλήματα ημών» κανένας δεν πιστεύει στη συγχώρεση, γιατί ο ένας βγάζει τα μάτια του άλλου.
Και την ώρα που λένε στο «Πάτερ ημών» «αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού..», για πες μου Εσύ Ζητιάνε, ποιον κρατούν στην αγκαλιά τους; Εσένα ή εμένα;
Έτσι λοιπόν, μου αρέσει να σου αφιερώνουν πέντε λεπτά για να πάρεις σαν ζητιάνος μερικά ψίχουλα. Γιατί ξέρεις ότι, αν δεν σου βγάλουν την καρδιά τους να σου την δώσουνε, η προσευχή τους δεν ανεβαίνει πιο ψηλά.
Μ’ αρέσει να γονατίζουν μόνο πέντε λεπτά για να Σε ξεγελούν, γιατί η προσευχή τους μονάχα μέχρι την ταράτσα του σπιτιού τους πηγαίνει. Από εκεί και πάνω δεν ανεβαίνει, γιατί δεν Σου έχουν δώσει τίποτα, ούτε τον νου, ούτε την καρδιά. Την ψυχή τους την κρατάω εγώ.  

-Πέστε μου, ένας τέτοιος Θεός θα ήταν ευτυχισμένος με τέτοια παιδιά;
Ας μην πω άλλα δικά μου. Θα σας διαβάσω τι λέει ο ίδιος ο Θεός.
Θα σας τα πω κι εσείς ρωτήστε την καρδιά σας, αν αυτά που λέει είναι του παπά ή είναι δικό Του.
Αν είναι ο πόνος Του ή η φαντασία μου.
Αν είναι η πίκρα Του ή η δικιά μου αφροσύνη.
Δέστε τι λέει ο Θεός:

Η πίκρα του Θεού Πατέρα μας
Λόγια Αγάπης σταλμένα από τον Θεό Πατέρα
προς όλα τα δικά Του παιδιά που αγωνίζονται στη γη. 
Με πολύ πόνο κατεβάζω τα μάτια Μου στη γη, για να αντικρίσω τα παιδιά Μου,  μα πολύ λίγα είναι αυτά που Με κοιτούν στα μάτια και Μου λένε, είμαστε εδώ Πατέρα Μου εμείς, και λαχταρούμε ένα σου χάδι, μια πατρική αγκαλιά, ένα φιλί δικό Σου.
Λίγα είναι τα παιδιά, που θέλουν να ενωθούν με Μένα. Που θέλουν να μπουν στην καρδιά Μου και ανοίγουν τη δική τους για να Με κλείσουν και αυτοί στοργικά. Τα υπόλοιπα, ποτέ δεν σηκώνουν το βλέμμα τους ψηλά. Παραδομένοι σε σαρκικές απολαύσεις και αναζητήσεις, τρέχουν να βρουν γήινες χαρές, να περάσουν τον χρόνο τους.
Έχει καταφέρει να τους πείσει ο σατανάς, πως δεν υπάρχω, πως δεν τους έχω ανάγκη και δεν Με έχουν και αυτοί, ή στην καλύτερη περίπτωση, αν αφιερώσουν πέντε λεπτά τη μέρα για να πουν ένα πάτερ ημών, σύντομα και δίχως καν να στείλουν την καρδιά τους στον ουρανό, έχουν κάνει το καθήκον τους προς Εμένα και μπορούν ασυνείδητα και απροκάλυπτα να συνεχίσουν τον τρόπο που ζουν.
Μα πάλι έχει κερδίσει ο σατανάς αφού Μου λέει: (Ακούστε τι του λέει ο σατανάς!)
·  Αυτοί είναι δικοί μου. Η μέρα που τους χάρισες, έχει 24 ώρες και τις περισσότερες από αυτές, τις αφιερώνουν σε μένα, ζώντας αχαλίνωτα, δίχως φραγμούς, με κρίσεις, άγχος και προχειρότητα…
· Δεν με πειράζει να σου αφιερώσουν πέντε λεπτά, για να σου πουν κάτι που ούτε το πιστεύουν. Σου λένε πως είσαι ο Πατέρας τους που ζεις στον ουρανό. Μα αν το πίστευαν θα σε αναζητούσαν όλη την ημέρα, να τους ευλογήσεις και να τους διδάξεις το θέλημα σου. Σου ζητούν να γίνει το θέλημα σου όπως στον ουρανό έτσι και στη γη, μα οι ίδιοι κάνουν καθημερινά ότι τους ψιθυρίσω εγώ ο σατανάς στ’ αυτί ή ότι τους κάνω να θελήσουν μέσα από τις επιθυμίες που βάζω στην καρδιά τους. Σου ζητούν τον καθημερινό άρτο και αυτό είναι το μόνο που πραγματικά θέλουν από σένα. Να τους δώσεις ότι χρειαστούν για να ζήσουν και να συνεχίσουν να με δοξάζουν. Αυτό μάλιστα το απαιτούν και αν δεν τους το δώσεις τότε σε αναθεματίζουν. Μετά σου ζητούν να τους συγχωρήσεις όπως συγχωρούν και αυτοί τους αδελφούς τους, δηλαδή καθόλου. Ακόμη και αν εσύ ήθελες να φανείς ευσπλαχνικός, αφού αυτοί δεν είναι στους άλλους, δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις, αφού τους είπες να λένε, αν το κάνουν αυτοί, να το κάνεις και εσύ. Και τέλος, σου ζητούν να μην επιτρέψεις να πέσουν σε πειρασμό, αλλά να τους φυλάξεις από μένα, την στιγμή που οι ίδιοι με κρατούν εμένα τον σατανά τόσο σφιχτά και δεν με αφήνουν να φύγω. Οι ίδιοι μου επιτρέπουν να μπαίνω στα σπίτια τους και μου έχουν αφιερώσει την πιο περίοπτη και ωραιότερη θέση του σπιτιού τους και από κει, με υποδέχονται καθημερινά και αφήνουν τις αισθήσεις τους να πλημμυρίζουν από τις δαιμονικές μου διαβολές. Έτσι περνάει στο είναι της ψυχής τους, το δικό μου θέλημα, το μίσος, η πορνεία, η φιληδονία, η φιλοδοξία, η ζήλεια, η εκδικητικότητα, η ανωμαλία και όλα όσα είναι ενάντια στο θέλημα σου.
· Τι έχεις καταφέρει εσύ με την αγάπη σου Θεέ; Συγκίνησες έστω και ένα σου παιδί; Ακόμη και αυτοί που λένε πως σε λατρεύουν, εύκολα πέφτουν μόλις τους δοκιμάσω. Μόνο όταν επικαλούνται τους δικούς σου καταραμένους, (εννοεί ο σατανάς τους αγίους του Θεού) που όσο έζησαν στη γη, μέσα στον δικό σου έρωτα, με έδιωχναν μακριά και όσοι φωνάζουν τους ανόητους υπηρέτες σου, (εννοεί εδώ τους αγγέλους) αυτούς που δεν κατάλαβαν πως αν με ακολουθούσαν θα είχαν όλο τον κόσμο δικό τους, μόνο άκουσαν την βροντερή φωνή, του τρισκατάρατου Μιχαήλ και έμειναν πίσω κοντά του, σαν σκλάβοι να σε υπηρετούν και όχι ελεύθεροι μέσα στην δόξα και την ελευθερία που αποκτάει κάποιος μακριά σου. Πάρε ζητιάνε τα ψίχουλά σου. Αφού και αυτά τα ψίχουλα που σου δίνουν, στα δίνουν με τόσο απαξιωτικό τρόπο, που σε καρφώνουν στην καρδιά, αντί να σε ευφράνουν. Άκου τα ψεύτικα λόγια κοροϊδίας που βιαστικά σου λένε και αποφάσισε επιτέλους να τους αφήσεις να χαθούν, αφού αυτοί πρώτοι σε έχουν παρατήσει.
Πως νιώθει ο Θεός, όταν τα λέει αυτά ο σατανάς για όλους εμάς!!!
Αχ παιδιά Μου, πόσο πονάει η καρδιά Μου σαν ακούω αυτά τα σατανικά λόγια, που όμως κρύβουν πολλές αλήθειες. Τότε πραγματικά σαν πληγωμένος ζητιάνος, ψάχνω να βρω έστω και μια καρδιά που καίγεται από αγάπη για Μένα και σαν την βρω της λέω: Δεν Με νοιάζουν τα λάθη σου παιδί Μου, όλα σου τα συγχωρώ, φτάνει μόνο να νιώθω πως η καρδιά σου μόνο για Μένα χτυπά. Μόνο Εμένα λατρεύει και ποθεί. Κρύψε Με εκεί, σαν παιδική μανούλα και άφησε και Μένα σαν μάνα να σε κρατώ σφιχτά. Δώσε μου απλά την καρδούλα σου και Εγώ θα σου τα δώσω όλα.  
Πράγματι, παιδιά μου, σας έδωσα τα πάντα. Όλη την κτίση Μου, στα πόδια σας μπροστά. Εσείς να είστε οι κυρίαρχοι, αφού εσείς είστε τα παιδιά Μου. Τα σπλάχνα Μου. Οι άγγελοί Μου. Μα δεν σας ετοίμασα μόνο αυτά. Μετά τον προσωρινό θάνατο σας, σας περιμένει η αληθινή σας πατρίδα. Η κληρονομιά σας. Το ουράνιο Μου βασίλειο, που εκεί σαν δικά Μου παιδιά, άγγελοι θα σας υπηρετούν και με ολόλευκα φωτεινά ενδύματα θα ντύσουν την ψυχή σας και θα σας φέρουν στον θρόνο Μου μπροστά, να δείτε την δόξα Μου και να την μοιραστούμε.
Και σεις τι κάνετε θησαυροί Μου; Με διώχνετε με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο και αφιερώνετε την καρδιά σας σε αυτόν που σας φθονεί και ζητάει την ψυχή σας, για να την ρίξει εκεί που ο ίδιος βασιλεύει. Στο αιώνιο πυρ, να φλέγεται, και έτσι πιο πολύ να Με πικραίνει.
Εγώ ο Άναρχος και Ισχυρός, γίνομαι ο πιο ανίσχυρος και τελευταίος. Βλέπω τα παιδιά Μου να χάνονται το ένα πίσω από το άλλο και δεν έχω το δικαίωμα να τα βοηθήσω, αφού άλλον κρατάνε αγκαλιά.
Νομίζετε πως είστε δυνατοί, πως εξουσιάζετε τα πάντα, επειδή έτσι σας έπεισε, μα σαν αφήσω λίγο να ξεχυθεί η οργή Μου και δείτε γύρω σας την φύση να επαναστατεί, τότε ανίσχυροι Εμένα φωνάζετε για να σας σώσω.
Αν άφηνα τα μάτια σας να δουν τον σατανά να σας κρατά σφιχτά, θα έβγαινε η ψυχή σας από τον φόβο σας, μα επειδή δεν το επιτρέπω, εσείς οι ίδιοι παίρνετε τα παιδιά σας, ότι πολυτιμότερο έχετε και τα αφήνετε μπροστά στο θρόνο του, να τα διδάξει και εκείνος να τα κατευθύνει, μέσα από την τηλεόραση, και όποιο άλλο καμουφλαρισμένο σύγχρονο μέσω διαθέτει.
Αν τον βλέπατε και σας ζητούσε να του χαρίσετε την ψυχή τη δική σας και όσων αγαπάτε, σίγουρα δε θα το κάνατε και αυτό το ξέρει. Γι’ αυτό φροντίζει μέσα από ευχάριστα διαβολικά τεχνάσματα να το καταφέρει. Και πραγματικά το έχει καταφέρει. Μπορεί να βασιλεύει στην καρδιά των παιδιών σας και να τα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, την στιγμή που εσείς πιστεύετε πως είναι ασφαλή μέσα στο δωμάτιο τους.
Προσέξτε τι λέει: Πολλές φορές τα παιδιά κρύβονται με ένα κομπιούτερ στο δωμάτιό τους. Μπαίνουν μέσα δήθεν στο Facebook ή στο twitter. Εύκολα μπορούν να περιηγηθούν σε όποιο κόσμο σατανικό θέλουνε και μέσα από εκεί…
Δέστε καλύτερα τι λέει ο Ίδιος:
Μα στην πραγματικότητα είναι εκτεθειμένα, μέσα στους πιο πονηρούς και διεστραμμένους δρόμους που δικοί του σατανικοί άνθρωποι καιροφυλαχτούν για να τα παραπλανήσουν. Ακόμη και αν θέλουν να μιλήσουν στους δικούς τους φίλους και δικούς τους ανθρώπους, έχει καταφέρει να το κάνουν μέσα από τον δικό του ελεγχόμενο κόσμο.
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σ’ ένα σπίτι να μιλάει το ένα παιδί μέσω του computer του και να ακούει το άλλο παιδί που είναι στο διπλανό δωμάτιο και δεν μπορεί να το κλείσει. Μόλις μπουν στο σπίτι οι πρώτες κινήσεις είναι ή την τηλεόραση να ανοίξουνε ή το computer. Δέστε τι λέει στη συνέχεια.
Σας αφήνει ο σατανάς να πιστεύετε πως μπορείτε να λατρεύετε τον Θεό σας, μα παράλληλα να γεύεστε και ότι εκείνος σας προσφέρει. Δεν ζητάει την αποκλειστικότητα, γιατί ξέρει πως τότε θα χάσει, μα πολύ ύπουλα προσπαθεί να την κερδίσει. Και μήπως δεν το έχει καταφέρει; Αν αναλογιστείτε πως περνάτε την ημέρα σας θα καταλάβετε σε ποιον ανήκετε.
Σημειώστε σε ένα χαρτί τις ώρες που αφιερώνετε σε κείνον, ζώντας όπως σας έχει μάθει. Πόσες ώρες αφιερώνετε στα περιττά σχόλια και κρίσεις, πόσες ώρες σε διαβολικά ακούσματα, πόσο χρόνο σε γαστριμαργίες και βλαβερές ουσίες (εδώ αναφέρεται και στα ναρκωτικά) που κυριεύουν το σώμα και το κάνουν ανίσχυρο και ακυβέρνητο, έρμαιο στα σαρκικά πάθη και πόσες ατελείωτες ώρες μολύνει την ψυχή σας μέσα από τα μάτια σας, που παραδομένα στην τηλεόραση παρατηρούν καθετί βρώμικο και ανήθικο που σας φουσκώνει τον εγωισμό και την φιλοδοξία, προσπαθώντας να σας πείσει πως όλα επιτρέπονται και δεν χρειάζεται να ζεις με φραγμούς αν θέλεις να πετύχεις στην ζωή σου.
Σημειώστε επίσης και τις στιγμές που θα Με σκεφτείτε και θα Μου πείτε ένα λόγο και τι σας παρακινεί να το κάνετε αυτό.
Θα είναι ένα ευχαριστώ για όσα σας χαρίζω; Κι αν το πείτε, θα βγαίνει από την καρδιά σας, ή θα είναι τυπικό;
Θα είναι ένα σ’ αγαπώ; Κι αν το πείτε, θα το νιώθετε, ή θα το πείτε επειδή κάποιος σας έπεισε πως Μου αρέσει να το ακούω;
Θα είναι μια απλή προσευχή για να Μου δείξετε πως Με υπολογίζετε λιγάκι; Κι αυτό από τι; Μήπως από φόβο μην πάθετε κακό, ή χάσετε τελείως την επαφή μαζί Μου, ώστε όταν χρειαστείτε κάτι, να σας ακούσω; Ή θα είναι απλά μια ικεσία για κάτι που πιστεύετε πως οφείλω να σας δώσω σαν Πατέρας που Είμαι;
Προσέξτε μην σας πείσει ο σατανάς, πως οι ώρες που αφιερώνετε μιλώντας για Μένα, μου είναι απόλυτα αρεστές. Πολλοί από σας (εδώ αναφέρεται σε όλους εμάς που καθόμαστε στην προσευχή αλλά έχουμε εγωισμό και ζήλιες για τους άλλους και άλλα πράγματα. Δεν του είναι αρεστά αυτά στον Θεό) κρύβεται στην καρδιά σας ζήλιες και κρυφό εγωισμό και αυτά εκδηλώνονται με την ζωή σας, κάνοντας τα λόγια σας να μην είναι πιστευτά. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για Μένα, τον Θεό της άπειρης Αγάπης, αν ο ίδιος δεν είναι αγάπη. Μα ακόμη, και η λατρεμένη Μου κόρη Μαριάμ, που είχε πολύ αγάπη και ευσπλαχνία για όλο τον κόσμο και Με γνώριζε καλά, ποτέ δεν μιλούσε για Μένα, παρά μόνο με το παράδειγμά της. Προτιμούσε να μιλάει σε Μένα. Και σεις παιδιά Μου, αν βλέπετε κάποιον να ισχυρίζεται, πως Με γνωρίζει και μιλάει για Μένα, αλλά κρύβει ζήλιες και εγωισμό, όχι απλά μην τον ακούσετε, μα απομακρυνθείτε από κοντά του, γιατί μόνο κακό και στεναχώριες μπορεί να σας φέρει στην καρδιά.
Ψάξτε λοιπόν τον εαυτό σας και σημειώστε τον χρόνο που Μου αφιερώνετε. Εγώ ήδη ξέρω το αποτέλεσμα, αφού το βιώνω καθημερινά. Αυτοί που θα εκπλαγούν θα είσαστε εσείς, όταν συγκρίνετε τις στιγμές που Μου ανήκουν με αυτές που αφιερώνετε ασυναίσθητα στο σατανά.  Τότε θα δείτε πως ζείτε και θα καταλάβετε σε ποιανού την αγκαλιά βρίσκεστε. Αν ζείτε σύμφωνα με το θέλημα Μου, τότε θα έχετε ειρήνη στην καρδιά σας γιατί θα βρίσκεστε μέσα στην αγκαλιά Μου. Αν όμως ζείτε μέσα σε ένα ψέμα, μέσα στην κακία και την ανηθικότητα, τότε θα έχετε άγχος στην καρδιά σας, γιατί θα ζείτε μέσα στην δική του δαιμονική αγκαλιά.
Εσείς αγαπημένα μου παιδιά, θα επιλέξετε αυτόν που θα κερδίσει την ψυχή σας. Σε αυτόν που θα παραδώσετε τις αισθήσεις σας, αυτός θα σας υποδεχτεί μια μέρα που θα αφήσετε την πρόσκαιρη αυτή ζωή. Αν αυτό που θα διαπιστώσετε σας καθησυχάσει, τότε συνεχίστε να ζείτε όπως ήδη κάνετε. Αν όμως σας προβληματίσει, τότε αλλάξτε συνήθειες. Βρείτε το κουράγιο να επιβληθείτε στον εαυτό σας αλλά και στα παιδιά σας, όπως θα το βρω και Εγώ.
Σαν στοργική μάνα και σαν Θεός της άπειρης Αγάπης και Ταπείνωσης, θα μπορούσα να αντέξω την ταπείνωση που Μου κάνετε καθημερινά, αφήνοντας τον σατανά να Με φωνάζει ζητιάνο της αγάπης σας, αφού πραγματικά Είμαι, μα τότε και εσείς οι δικές Μου εικόνες, θα γίνετε ασήμαντα και ανίσχυρα ζητιανάκια και θα σας καταστρέψει ο σατανάς. Αυτό δεν θα το αντέξει η βασιλική καρδιά Μου, γι’ αυτό θα γίνω ξανά ο δυνατός και ισχυρός Άρχοντας που Είμαι στ’ αλήθεια, για να γίνεται και σεις τα αρχοντόπουλά μου. Θα σας διεκδικήσω από τον σατανά και δεν θα τον αφήσω να κλέψει τις καρδιές σας.
Εκείνος, θέλει να σπείρει παντού τον όλεθρο, (είναι ένα σημείο αυτό, που σχολιάζεται πάρα πολλές φορές. Τέσσερα πράγματα έρχονται. Το τέταρτο δεν θα σας το πω. Τα τρία είναι: Όλεθρος, καταστροφή, ερήμωση) τον πανικό και την ερήμωση. Κι Εγώ θα τον αφήσω. Όμως, όσα παιδιά θα Με ομολογήσουν τώρα με θάρρος και θυσιαστική αγάπη, όχι μόνο θα τους προστατέψω, αλλά στις δύσκολες στιγμές θα ευλογηθούν πολύ.
Μια μεγάλη ομολογία για Μένα, είναι να βγάλετε από το σπιτικό και την ζωή σας, τον δικό του θρόνο. Την τηλεόραση. Μέσα από αυτή, κατάφερε να σας κερδίσει. Να σας κάνει να Με ξεχάσετε. Να σας χωρίσει από Μένα. Να ζείτε στα σπίτια που Εγώ με ευλογία σας χάρισα, δίχως να Με σκέπτεστε. (Στην αρχή και προσευχόμασταν και διαβάζαμε και έπαιζε όλη η οικογένεια και μιλούσε το αντρόγυνο μεταξύ τους. Τώρα τέλειωσαν αυτά. Και αν μαζευτεί το αντρόγυνο, θα είναι για να δει τηλεόραση. Προσπαθεί ο σατανάς να πει στην γυναίκα: «Φέρε και τον άντρα σου να με δείτε». Προσπαθεί να πει στον άντρα: «Φέρε και την γυναίκα σου να καθίσετε να με δείτε».
-Εσείς, τι λέτε;
Α! Έχω κοντά μου τον άντρα μου.
Α! Έχω κοντά μου την γυναίκα μου.
Να ξέρετε ότι είναι η πλεκτάνη εκείνου για να καθίσετε να τον απολαύσετε.
Λέει ο Θεός ότι αυτό το κάνει για να κερδίσει ο σατανάς!!!)

Τώρα προσπαθεί να κάνει το ίδιο με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθεί να σας απομακρύνει, ακόμη και αν ζείτε μαζί. Προσπαθεί να διακόψει κάθε επικοινωνία μεταξύ σας. (Σας έχει πείσει ότι οι επαφές σας είναι μόνο όταν κάθεστε μαζί στην τηλεόραση. Όταν κάνετε οτιδήποτε άλλο, τότε λέτε: «Δεν με αγαπάει ο άντρας μου. Δεν με αγαπάει η γυναίκα μου»).

Όσοι Με λατρεύουν και Μου αφιερώνουν τον χρόνο τους και την καρδιά τους, φαίνεται στα μάτια των δικών του, πως Εγώ τους απομάκρυνα από κείνους, αντί να σκεφτούν πως οι ίδιοι τους απομακρύνουν, αφού ζουν σύμφωνα με το θέλημα κάποιου άλλου. (Θα κατηγορηθώ, λέει ο Θεός, ότι όσοι ασχολούνται με Εκείνον χωρίζει τα αντρόγυνα! Γιατί δεν είναι ενωμένοι! Και δεν έχουν καταλάβει ότι κατάφερε ο σατανάς να τους πείσει ότι Εγώ Είμαι αυτός που φταίει, αντί να κατανοήσουν ότι ο σατανάς τους χώρισε). 
Δεν σκέφτονται πως τα δικά Μου παιδιά, φωτισμένα από το δικό Μου Άγιο Πνεύμα, αντιλαμβάνονται το κακό που προσπαθεί να κάνει ο σατανάς και γι’ αυτό επαναστατούν. Εγώ δεν χωρίζω κανένα. Επιτρέπω απλά να γίνεται αισθητή η διαφορά που υπάρχει, για να καταλάβετε το κακό και τη διχόνοια που προσπαθεί να σπείρει ο σατανάς.
Λίγο πριν τον όλεθρο, σας είπα πως είναι μια ομολογία να βγάλετε την τηλεόραση μέσα από τα σπίτια σας και την ζωή σας. Είναι στ’ αλήθεια τόσο δύσκολο; Ακούτε για τα έσχατα χρόνια της αποκάλυψης που έρχονται και μέσα σας λέτε πως δεν θα παραδώσετε τις ψυχές σας στον αντίχριστο, στον σατανά. Μα αν δεν έχετε τώρα την δύναμη να ομολογήσετε το Θεό σας, βγάζοντας τον σατανά έξω από το σπίτι σας και από την ζωή σας, κάτι που δεν σας κάνει να υποφέρετε στο σώμα, τότε πως θέλετε να πιστεύετε πως θα καταφέρετε μόνοι σας να αντέξετε όλα αυτά τα δεινά που έρχονται; Όση θέληση και αν έχετε δεν θα σταθεί αρκετή να σας κρατήσει πιστούς. Μόνο η δική μου χάρις, θα σας δυναμώσει, για να μην γίνετε αρνητές και χάσετε την ψυχή σας. Όμως η χάρις μου δεν μπορεί να έρθει, όσο κάποιος άλλος βασιλεύει στην καρδιά και στις αισθήσεις σας.
Αλήθεια θα έφτανε μόνο μια κίνηση απλή για να σας χαριστεί ο παράδεισος. Η ουράνια Μου βασιλεία. Αρκεί με πίστη και θάρρος να καταστρέψετε τον θρόνο του σατανά που έχετε χτίσει στο σπίτι που εγώ ευλόγησα για τον καθένα, βγάζοντας την τηλεόραση και ότι μέσω χρησιμοποιεί για να κυριαρχήσει στην ψυχή σας. Θα δείτε πόση ηρεμία και χάρη θα έρθει ξανά στα σπίτια που θα ξεριζώσουν από μέσα το κακό. Οι οικογένειες θα ενωθούν ξανά και θα έχουν πολύ χρόνο να περάσουν μεταξύ τους, με πολύ απλότητα και χαρά, στιγμές που ποτέ δεν έβρισκαν ελεύθερες για αυτούς που αγαπούν.
Όποιος αρνείται και διώχνει τον σατανά, έξω από την ζωή του, ομολογεί Εμένα και κερδίζει την χάρη και την ευλογία Μου. Μην τον αφήσετε να σας πείσει πως μπορείτε να ελέγξετε το τι θα δείτε και θα δεχτείτε στην καρδιά σας. Προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο, παραμένοντας κοντά σας. Σας είπα πως δεν μπορείτε να υπηρετείτε δυο κυρίους, γιατί πολύ γρήγορα τον έναν θα μισήσετε και θα αρνηθείτε, όπως και γίνεται.
Σας αφήνω, μόνοι σας να επιλέξετε τον κύριο που θα λατρέψετε. Όμως να ξέρετε, πως όποιο δρόμο ακολουθήσετε, αυτόν θα έχετε επιλέξει και για τα παιδιά σας. Αυτά είναι αδύναμα να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο. Τα παιδιά πάντα κρύβονται στην αγκαλιά των γονιών τους, αφού αυτούς εμπιστεύονται. Εσείς όμως καλείστε να φροντίσετε για την ασφάλεια και την ψυχή τους. Μην φροντίζετε μόνο το σώμα τους, αφήνοντας ακάλυπτη την ψυχή τους, όπως κάνετε ασυναίσθητα με τη δική σας.
Και σεις αγαπημένα, αφιερωμένα Μου παιδιά, (αναφέρεται σε όσους Τον αγαπούν με όλη τους την καρδιά)μείνετε κρυμμένα μέσα στην καρδιά Μου. Εκεί κανείς δεν θα μπορεί να σας πειράξει. Εγώ ο ίδιος θα σας προστατέψω. Θα στείλω τους αγγέλους Μου να σας υπηρετούν και να σας κατευθύνουν. Μιλήστε στους αγαπημένους σας και σε όσους Εγώ σας εμπιστεύτηκα, και πείτε τους ποιο είναι το άγιο θέλημα Μου. Αν σας ακούσουν θα  σωθούν μαζί σας. Αν όμως δεν θελήσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας, αφήστε τους να περάσουν μέσα από τον δύσκολο δρόμο της ταπείνωσης, της θλίψης και του πόνου που τους έχει ετοιμάσει ο σατανάς. Εγώ απλά θα το επιτρέψω. Μα μην σταματήσετε λεπτό να προσεύχεστε γι’ αυτούς γονατιστοί μέσα στην καρδιά Μου. Και τότε Εγώ, θα έχω το δικαίωμα, την τελευταία στιγμή που ο σατανάς θα τους έχει εξασθενίσει και θα πιστεύει πως τους κέρδισε, να τους τραβήξω από την αγκαλιά του και να διεκδικήσω και πάλι την ψυχή τους.
Σας αγαπώ και σας λατρεύω με μητρικό έρωτα παιδιά Μου, μα μην ξεχνάτε πως η κόλαση είναι γεμάτη από δικές Μου εικόνες, που δεν Με άφησαν με την ζωή τους να τους σώσω και έφυγαν για πάντα από την αγκαλιά Μου. Το έλεός Μου είναι μεγάλο, μα το ίδιο και η δικαιοσύνη Μου. Μείνετε στην καρδιά Μου και Εγώ στην δική σας.
Με αγάπη,
ο πικραμένος και ευσπλαχνικός Πατέρας σας.
** *
Λέγοντάς σας αυτάκαι θέλοντας να τα μάθετε και να τα μάθει όλος ο κόσμος, σκεφτόμουνα, πως θα βγει αυτό έξω. Πως θα μπορούσα να πείσω τον καθένα να αλλάξει ζωή. Γιατί εδώ αλλάζει η ζωή των ανθρώπων.
Εκείνος λέει:
«Εσύ θα τα πεις και το υπόλοιπο είναι έργο δικό Μου. Δεν θα τα πιστέψουν όλοι. Θα καταφέρει ο σατανάς να πείσει πολλούς ανθρώπους να κρατήσουν τις παλιές τους συνήθειες. Αλλά, παιδί Μου, δεν θ’ αργήσει ο καιρός, αλήθεια σου λέω, πάρα πολύ γρήγορα θα νιώσουν τόσο πολύ τη θλίψη, την ταπείνωση, τον πόνο και τον θάνατο στα σπίτια τους, που δεν θα υπάρχει σπίτι χωρίς κλάμα. Δεν θα υπάρχει γονιός χωρίς δάκρυ. Δεν θα υπάρχει παιδί, που θα είναι ευτυχισμένο, γιατί μόνοι τους επέλεξαν αυτό. Εγώ, για άλλη μια φορά τελευταία θέλω να ξέρουν τα παιδιά Μου τι τους ζητώ. Το ίδιο τους ζήτησα και στον Παράδεισο. Να μην φάνε από έναν καρπό, που ήταν πολύ γλυκύς και πολύ ωραίος. Εκείνα τότε ξεγελάστηκαν στον Παράδεισο. Τώρα αυτό γίνεται στη γη. Εκείνος τότε ήταν στον Παράδεισο. Αυτός ο καρπός τώρα είναι στη γη.
Μέσα από τον θρόνο του θα τον δείτε πως θα κερδίσει και τις ψυχές σας και τα σώματά σας. Όσοι έχουν νου, όσοι έχουν αγάπη σε Μένα, θα Με ακολουθήσουν. Οι υπόλοιποι μόνοι τους θα δουν τους εαυτούς τους, τους συντρόφους τους και τα παιδιά τους, να υφίστανται αυτό που τους ετοίμασε ο σατανάς. Εσύ δεν θα φοβηθείς και τα πεις και όποιος θέλει ας τα ακούσει».

Τρομοκρατήθηκα για να είμαι ειλικρινής, γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα.
Αλλά Εκείνος λέει:
«Μην νομίζεις ότι είναι πολλοί εκείνοι που θα αψηφήσουν τα λόγια Μου. Γιατί μέσα στις καρδιές των παιδιών Μου έχω κρύψει πολύ αγάπη για Μένα.   Ο σατανάς νομίζει ότι κέρδισε. Πιστεύει ότι τώρα είναι παντού κυρίαρχος σε γη και σε ψυχές. Όμως θα εκπλαγεί, όταν θα δει άπειρες ψυχές νέων ανθρώπων, ηλικιωμένων ανθρώπων, παιδιών, που στην καρδιά τους θα καίει η αγάπη τους για Μένα, ο έρωτάς τους για Μένα. Και αυτές θα είναι άπειρες ψυχές. Θα είναι αυτοί που θα Με απολάψουν μπροστά στον θρόνο Μου. Γι’ αυτούς έχω ετοιμάσει τον καλύτερο θρόνο. Θα είναι δίπλα από τον θρόνο Μου και μέσα στην καρδιά Μου».

Τι να πω εγώ; Έχει πει κι άλλα πολλά.
Θα σας διαβάσω ένα μικρό κομμάτι που είναι μια σελίδα. Αυτό έγινε τα Χριστούγεννα.
Προσέξτε, πως μιλάει ο Θεός στα παιδιά Του:

Σαν βρέφη στην αγκαλιά Του
(την ημέρα των Χριστουγέννων) 

Αγαπημένα μου μαργαριτάρια σας λατρεύω. Μόνο αυτό θα ήθελα να σας πω. Μόνο αυτό θα ήθελα να σας λέω σε όλη σας τη φθαρτή και πρόσκαιρη ζωή, μέχρι να βρεθείτε στην αγκαλιά μου ξανά. Όπως κάνει κάθε γλυκιά μανούλα στο μωράκι που κρατάει στην αγκαλιά της. Δεν χρειάζεται να του πει λόγια διδασκαλίας αφού είναι τόσο αθώο, αγνό, μικρούλη και ακόμη δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνο του. Είναι παραδομένο στην μητρική, στοργική αγάπη και φροντίδα, της μανούλας του. Αυτό ζητάω και από σας. Να γίνεται μωρά στην αγκαλιά μου.
Δεν είστε αγνοί. Δεν είστε αθώοι. Μα δεν ζητάω από σας τώρα την αγνότητα και την αθωότητα. Όσο και αν αγωνιστείτε, δεν θα καταφέρετε να τα αποκτήσετε ακόμη και αν είναι ο μοναδικός σας στόχος. Αυτά μόνο Εγώ τα δίνω, όταν σας σκεπάσει η χάρις του Παναγίου Μου Πνεύματος.
Αυτό που ζητάω από σας, είναι να μείνετε στην αγκαλιά Μου σαν βρέφη. Όχι απλά σαν μωρά, που ίσως να έχουν μεγαλώσει λίγο και έχουν αρχίσει τα πρώτα τους λογάκια, ή την προσπάθεια να περπατήσουν, μπουσουλώντας στην αρχή και παίρνουν τις πρώτες τούμπες της σκληρής ζωής, αλλά σας θέλω νεογέννητα μωρά σαν τον μικρούλη μου Ιησού. Που το μόνο που κάνει, είναι να θηλάζει από το στήθος της μητέρας του, το δικό της γάλα, κοιτώντας την στο πρόσωπο, ακουμπώντας τα μικρούλικα χεράκια του στην καρδιά της και αφού χορτάσει από το μητρικό της νέκταρ, να κοιμάται γλυκά στην μητρική ζεστή αγκαλιά της, παραδομένο στις δικές της φροντίδες. Αν μια μάνα είναι άγγελος, τότε θα μεγαλώσει άγγελο. Αν είναι σκληρή τότε θα μεγαλώσει έναν παιδί, που η σκληρότητα του θα είναι μεγαλύτερη από την δική της.
Πως θέλετε να αποκαλείστε παιδιά μου, την στιγμή που ενώ γνωρίζετε πως είμαι η Αγάπη, πως είμαι η Ευγένεια, πως είμαι η Συγγνώμη, πως είμαι η Ευσπλαχνία, εσείς που θέλετε να αποκαλείστε παιδιά μου λατρεμένα, δεν συγχωρείτε; Δεν αγαπάτε χωρίς διακρίσεις; Δεν αφήνετε την ευγένεια να σας κλείσει το στόμα στα περιττά και πικρόχολα σχόλια, ακόμη και αν υποφέρετε από όσα σας κάνουν; Και τι περισσότερο μπορεί να σας κάνουν, από ότι έκαναν στον δικό μου μονογενή γιο Ιησού; Τι περισσότερο από ότι κάνουν καθημερινά σε Μένα;
Είμαι έτοιμος να σας κρατήσω, όχι απλά στην αγκαλιά μου, αλλά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Εκεί όμως βασιλεύει η Αγάπη και η Ευγένεια και δεν υπάρχει χώρος για κακίες, ζήλιες, φθόνους, λόγια ασεβή, αγενή και με κριτική διάθεση.
Αν θέλετε να απολαύσετε το μητρικό μου έρωτα, τώρα που σας τον αποκάλυψα, θα πρέπει πρώτα να γίνετε ένα μικρό ταπεινό βρέφος, όπως είναι σήμερα ο μικρούλης μου Ιησούς. Σήμερα, σας βγάζω όλους από την πονεμένη μου καρδιά, αυτήν που αιώνες τώρα υποφέρει και σαν τον ζητιάνο αναζητά δικά του λατρεμένα παιδιά, να βάλει εκεί για να τον ξεκουράσουν.
Από σας δε ζητάω τίποτα. Εγώ είμαι η μάνα. Εγώ θα δώσω σε όποιον αφεθεί στην καρδιά μου σαν βρέφος, ότι δίνει κάθε γλυκιά μανούλα στο μωρό της. Από σας, ζητάω απλά να γίνετε αυτό το βρέφος, που με λαχτάρα αναζητώ να κρατήσω. Σκεφτείτε τη λαχτάρα μιας γυναίκας, που θέλει τόσο πολύ να γίνει μητέρα, αλλά είναι στείρα, ή έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορεί ακόμη να κάνει ένα παιδί. Με πόση αγωνία και λαχτάρα προσμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της ένα δικό της βρέφος. Στο διάβα της ζωής της, μπορεί να πάρει αγκαλιά πολλά μωρά, άλλων γυναικών, μα ο πόνος της, δεν μπορεί να φύγει από την καρδιά της. Απεναντίας γίνεται όλο και πιο μεγάλος, νιώθοντας το δικό της κενό. Έτσι και Εγώ, αναγκάζομαι να κρατάω στην αγκαλιά μου, παιδιά άλλου. Παιδιά που ενώ θα έπρεπε να είναι δικά Μου, τα έχει κλέψει ο σατανάς, και τα μεγαλώνει σύμφωνα με τις δικές του διαβολικές συνήθειες.
* **
Ένα κομμάτι σας διάβασα. Εύχομαι ο Θεός να μας φωτίσει να κάνουμε το σωστό.
Σας είπα τελείωσαν τα ψέματα.
Σας είπα μετά τα Χριστούγεννα ξεκινούν τα κακά.
Σας είπα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και το Πάσχα θα παρθούν οι μεγαλύτερες     αποφάσεις για την καταδίκη της Ελλάδος.
Ανάμεσα στα Χριστούγεννα και το Πάσχα, κοντά στον Φλεβάρη θα δείτε, θα πληροφορείτε, ότι θάψανε την Ελλάδα και θαφτήκαμε κι εμείς. Γιατί; Για τον δικό μας εγωισμό και την αφροσύνη.
Θα φτάσουμε σε σημείο να πονέσουμε, να πεινάσουμε, να αρρωστήσουμε. Θα έρθει πολύ θανατικό. Θα έρθει η στιγμή που οι παππάδες δεν θα προλαβαίνουν να θάβουν τους ανθρώπους. Αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τη στάση που θα κρατήσετε όλοι εσείς.
-Ποιος πιστεύετε ότι τα λέει αυτά;
-Άνθρωπος τα λέει;Όχι.
Σκεφτείτε τώρα, όσοι πιστεύετε ότι Εκείνος μίλησε στις δικές σας καρδιές, κάντε αυτό που νομίζετε.
Πόσες φορές βρίσκομαι σε δύσκολη θέση να πω πράγματα, να αναφέρω πράγματα, όταν ξέρω πως αυτά θα συγκρουστούν με τις δικές σας καρδιές. Θα πείτε:
«Ο παπάς τα είπε. Και όσοι τον ακολουθούν, δες τώρα πως θα ζήσουμε».
Γι’ αυτό και δεν θέλω εύκολα να μπαίνω στα σπίτια σας. Πολύ δύσκολα θα μπαίνω, γιατί νιώθω την αντίδραση.
Εκείνος λέει πως πρέπει τώρα να κρυφτούμε. Και όταν θα είναι έτοιμοι οι άνθρωποι, παραδομένοι στην ταπείνωσηαπό αυτά που θα υποστούν, τότε σαν ζητιάνοι θα ζητήσουν ανθρώπους, που ο έρωτάς τους για τον Θεό θα γίνεται ο δρόμος που θα κατευθύνει τη ψυχή τους από την πίκρα στην ευτυχία, από την στεναχώρια και τη δυστυχία, στην ευτυχία.
Εύχομαι ο Θεός να σας ευλογήσει!